ICA, IRF Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, Ford ile gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle IRF Kongresi'nde ödül aldı.

19.10.2024-11:18 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-11:18) ICA, IRF Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, IRF Kongresi'nde Başarı Elde Etti

ICA, Ford ile birlikte yürüttüğü otonom kamyon projesi sayesinde Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödül kazanma başarısını gösterdi.

Ödülün Kazanımında Yenilikçi Çözümler Rol Oynadı

ICA'nın verdiği bilgilere göre, bu ödül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu üzerindeki Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile uyguladıkları yenilikçi çözümlerin yanı sıra Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisiyle entegrasyonlarından kaynaklandı.

Türkiye'de Bir İlk: Otonom Kamyon Testi

ICA, Ford ile yürüttüğü projede Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'ndaki Akıllı Ulaşım Sistemleri altyapısını kullanarak, Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonu test etme fırsatını yakaladı. Bu süreç, Türkiye’de bir ilk olarak niteleniyor ve yol güvenliğini artırma adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

IRF Kongresi: Geleceğin Altyapı Çözümleri

Üç gün süren IRF Kongresi, yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri gibi çeşitli konuları ele almak için dünya genelinden uzmanları bir araya getirdi. Kongrede yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite gibi önemli konuların yanı sıra geleceğin altyapı çözümleri de kapsamlı bir şekilde tartışıldı.

ICA'nın Katılımı ve Proje Tanıtımları

Özellikle GOLD sponsor olarak etkinlikte yer alan ICA, sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansı üzerine geliştirdikleri projeleri tanıtarak katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal