İbrahim tatlıses fotoğrafları, ido tatlıses fotoğrafları, ibrahim tatlıses'e tehdit telefonu galerimizde.
İbrahim tatlıses’e tehdit telefonu: 'oğlun ido'yu öldüreceğiz'
İbrahim tatlıses, kendisini arayıp “oğlun ido’yu öldüreceğiz” diye tehditte bulunan kişinin kimliğinin tespit edilmesini istedi.
Savcılığa başvuran tatlıses'in, “oğlumun can ve mal güvenliği sağlansın” dediği öğrenildi.
Özel bir gazetenin haberine göre, ünlü sanatçı ibrahim tatlıses, 28 haziran günü oğlunun ve kendisinin albümlerinin dağıtım şirketi olan esen müzik'e gitti.
Sarıyer'de bulunan şirketin santrali çaldı.
Numarası belirsiz hat, çalışan tarafından yanıtlandığında ise arayan şahıs, "ibrahim tatlıses'in oğlu ido'yu öldüreceğiz" şeklinde sözler söyleyip aramayı sonlandırdı.
Gelen telefon, çalışan tarafından yetkililere iletilince ibrahim tatlıses, savcılığa başvurdu.
Avukatı aracılığıyla savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde, oğulları ido ve ahmet tatlıses'in defalarca ölümle tehdide maruz kaldığını ifade etti.
Tatlıses dilekçesinde, ido'nun yalova'da vereceği konsere ölüm tehdidiyle çıkmak zorunda kaldığını ve konserin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştiğini bildirdi.
Oğlu ido'yu ölümle tehdit eden şahsın cezalandırılmasını talep eden ibrahim tatlıses, ido'nun can güvenliğinin sağlanmasını istedi. tatlıses'in şikayetinin ardından, savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.
İbrahim tatlıses kimdir?
İbrahim tatlıses kimdir, adanalı bir sinemacının, inşaatta türkü söylerken kendisini farketmesinin ardından şöhret olmuş şarkıcı. 90'lı yıllarda türk müziğinde önemli ölçüde adını duyuran tatlıses’e, halk “imparator” lakabını takmıştır.
1954 yılında yedi çocuklu fakir bir ailenin , leyla ve ciğerci ahmet tatlı’nın ilk çocuğu olarak şanlıurfa da dünyaya geldi. doğduğunda, babası hapiste olduğu için babasını ilk kez demir parmaklıklar arasında gördü. belirli bir zaman sonra ailesi ile birlikte istanbul’a göç etmeye karar verir. istanbul‘a gelen tatlıses ve ailesi burada bulunan akrabalarının yanına yerleşir ve bir çok işlerde çalışır.
70'li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan ibrahim tatlıses, 80’lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanırken buldu. ibrahim tatlı, istanbul’a geldiğinde müzisyen yılmaz tatlıses’le tanıştı ve tatlı olan soy ismini yılmaz tatlıses’in tavsiyesiyle tatlıses olarak değiştirdi.
Müzik çevrelerince çok özel kabul edilen sesi sayesinde, kısa zamanda istanbul‘da sahne almaya başladı. 1977 de 'ayağında kundura' albümü ile müzik piyasasına giriş yaptı. 'sabuha', 'dom dom kurşunu', 'bir mumdur' türküleri halk tarafından çok beğenildi.
Tatlıses 1978 yılında “ayağında kundura” filmiyle de sinemaya girdi. 1979’da oynadığı “kara yazma” filminde perihan savaş‘la tanıştı. birlikteliğin sonucunda melek zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki 'günah' filmine kadar sürdü. tatlıses’, bu filmle birlikte yeni hayat arkadaşı derya tuna‘yla tanıştı ve tatlıses’in yine resmi evlilik yapmadığı bu birliktelikten de ibrahim (ido) adında bir oğlu dünyaya geldi.
Seksenli yıllarda çıkardığı “allah allah“, “kara zindan“, “insanlar” ve “fosforlu cevriyem” albümleriyle satış rakamları milyonları buldu. turgut özal‘ın “madem en çok bunlar dinleniyor, trt’ye çıkabilirler” demesiyle 1989 yılbaşı günü daha önce hiçbir albümünde okumadığı ve özel klip çektiği 'beyaz gül kırmızı gül' şarkısıyla trt’ye ve televizyon dünyasına adımını resmen attı.
Seksenli yıllarda tüm avrupa ve ortadoğu ülkeleri onunla tanıştı. yunanistan‘dan suudi arabistan‘a, almanya‘dan afganistan‘a çok geniş bir coğrafyada, milyonlarca hayran edindi. kasetleri ve posterleri bazı ülkelerde milyonlarca satarken yurtiçinde ve yurtdışında sayısız ödülün sahibi oldu.