İBB zabıta ekipleri ile vatandaş arasındaki kavga kameralara yansıdı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ile bir otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışmayı çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla anbean kaydetti.

24.05.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-12:09)

İstanbul Maltepe’de zabıta ekipleri ve sürücü arasında tartışma yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ile bir otomobil sürücüsü arasında çıkan tartışmayı çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla anbean kaydetti. Kaydedilen görüntülerde tartışma esnasında zabıta ekipleri, sürücüyü aracına doğru iterek sokmaya çalıştı.

Tartışmanın nedeni ise

Gerçekleşen olay geçtiğimiz günlerde İstanbul Maltepe sahil yolu güzergahında akşam saatlerinde meydana gelmişti. Sahil yolu üzerinde hareket halinde olan sürücü ile İBB’ye bağlı zabıta ekipleri arasında halen bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma yaşandı.

Vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla kaydetti

Vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla kaydetti

Tartışma giderek büyürken zabıta ekipleri sürücüyü aracına doğru iterek sokmaya çalıştı. Bu esnada çevredeki vatandaşlar cep telefonlarıyla olayı anbean kaydetti. Kaydedilen görüntülerde araç sürücüsünün “Bana kim vurdu” dediği kaydedildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal