Hurdaya dönen araçta can pazarı: 2 ölü ve 4 yaralı var

Afyonkarahisar Sandıklı’da iki otomobil çarpıştı. Kaza sonucu hurdaya dönen bir otomobilden 2 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 4 kişi ise yaralandı.

25.08.2024-11:03 - (Son Güncelleme: 25.08.2024-11:03) Hurdaya dönen araçta can pazarı: 2 ölü ve 4 yaralı var

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, iki’si çocuk dört kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Olay, Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda, Susuz Kavşağı yakınlarında gerçekleşti. 38 yaşındaki O.U'nun kullandığı 34 KM 6419 plakalı Otomobil, 80 yaşındaki K.Ç'nin kullandığı 03 LR 678 plakalı otomobille çarpıştı.

Hurdaya dönen araçta can pazarı: 2 ölü ve 4 yaralı var

Kazada, K.Ç. ve otomobilinde bulunan eşi H.Ç. (75) yaşamını yitirdi. Yaralananlar arasında diğer aracın sürücüsü O.U. ile A.R.U. (37), N.A.U. (7) ve A.A.U. (1) bulunuyor. Yaralılar, Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilen yaralıların tedavileri devam ediyor.

Kaza yerine hızla ulaşan sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri, kazanın ardından gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. O.U. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal