Hülya Avşar kaç kere evlendi? Hülya Avşar’ın ilk eşi kimdir? Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses evlendi mi?

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yerini alan Hülya Avşar'ın özel hayatı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Hülya Avşar'ın ilk eşi kimdir? Hülya Avşar kaç kez evlendi? Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses arasında gönül ilişkisi oldu mu? İşte tüm sorularınızın cevapları haberimizin içeriğinde yer almaktadır.

04.05.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-20:30) Hülya Avşar kaç kere evlendi? Hülya Avşar’ın ilk eşi kimdir? Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses evlendi mi?

1963 senesi Balıkesir doğumlu olan Hülya Avşar babası tarafından Ardahan'dan aşiret kızı olarak bilinmektedir. 

İlk evliliğini genç yaşlarda ilk sevgilisi olarak bilinen Mehmet Tecirli yapmıştır. 2 sene ebvli kaldıktan sonra boşanmışlardır. Daha sonra başarılı oyuncu boşandıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. Kaya Çilingiroğlu ile evlenen Hülya Avşar'ın 1998 senesinde Zehra adında bir kızı olmuş, ancak Kaya Bey tarafından aldatıldığını öğrenince boşanmışlardır. 

hülya avşar kaç kez evlendi

Merak edilen bir diğer soru ise İbrahim Tatlıses ile arasında bir gönül ilişkisi oldu mu?

Bir dönem Türkiye'nin en ses getiren aşklarından biri olmuştur. İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar için Mavi Mavi şarkısını yazmış ve ardında filmi gelmişti. İkili bugün hala iyi iki dost olarak bilinmektedirler. Birbirleri ile şakalaşmaları ve eğlenceli halleri ara ara izleyicilere halen aralarında birşey olup olmadığını düşündürüyor. 

hülya avşar kaç kez evlendi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal