Hull City, Premier Lig Hedefiyle Yenilenen Kadrosuyla Yola Devam Ediyor

Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler, Premier Lig hedeflerini ve yeni transferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

11.10.2024-11:34 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-11:34) Hull City, Premier Lig Hedefiyle Yenilenen Kadrosuyla Yola Devam Ediyor

Hull City'nin Hedefi Premier Lig

İngiltere Championship takımlarından biri olan Hull City, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulübün başkan vekili Tan Kesler'in açıklamalarına göre, Premier Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Tan Kesler'in Değerlendirmeleri

Tan Kesler, Antalya'da düzenlenen kamp sürecinde, yeni transfer stratejilerini ve kulübün hedeflerini Anadolu Ajansı'na değerlendirdi. Kadrolarını yenilediklerini, yeni teknik direktörleri Tim Walter ile sezon başlangıcı yaptıklarını vurguladı.

Kulüp başkan vekili Kesler, "Alman teknik direktörün hücum futbolunu benimsemesi ve bunu takımına kabul ettirmesi bizim için önemli bir etken oldu. Hull City sadece oyuncu yetiştiren bir kulüp değil, her zaman hedefe oynayan bir okul olmuştur." dedi.

Premier Lig Hedefi ve Yatırımlar

Kesler, Premier Lig hedefine ilişkin planlarının değişmediğini belirterek, "Play-off aşamasından Premier Lig'e çıkmak bizim için büyük önem taşıyor. 15 yeni oyuncu transfer ettik ve bunların çoğu ciddi yatırımlık oyuncular." diye ekledi.

Türk Oyuncularla İlgili Strateji

Eski oyuncuları Ozan Tufan'ın Trabzonspor'a gitme isteğini aktaran Tan Kesler, kulüpler arasında güzel bir birliktelik olduğunu da sözlerine ekledi. Kesler, Türk oyuncularla ilgili değerlendirmesinde, "Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etme arzusundayız. Türk oyuncular, her zaman ilgilendiğimiz bir grup." dedi.

Yeni Transfere Güven

Kendi transferleri arasında öne çıkan isimlerden biri olan Mohamed Elbachir Belloumi hakkında konuşan Kesler, "Kendisi dinamik ve yetenekli bir oyuncu. Taraftarlarımızın ilgisini çekeceğini düşünüyoruz." şeklinde belirtti.

Maribor Kulübüyle İlgili Gelişmeler

Kesler, Slovenya'nın Maribor takımını satın alma sürecinin son aşamasına geldiğini bildirdi. Maribor'un özelleştirilme sürecinin devam ettiğini belirten Kesler, "Bu kulübü her zaman şampiyonluğa oynaması için destekleyeceğiz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal