Hull City Futbolcuları Antalya'da Plaj Voleybolu Oynadı

Hull City'nin Antalya kampında futbolcular eğlenceli anlar yaşadı, plaj voleybolu ile keyifli saatler geçirdi.

10.10.2024-12:23 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-12:23) Hull City Futbolcuları Antalya'da Plaj Voleybolu Oynadı

Hull City Antalya Kampında Eğlenceli Anlar Yaşadı

Antalya'da hazırlık kampı yapan İngiliz futbol kulübü Hull City, kamp süresi boyunca plaj voleybolu oyunlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Takım, teknik direktör Tim Walter yönetiminde yoğun antrenman programını sürdürüyor.

Aktivitelerle Dolu Bir Kamp Süreci

Belek Turizm Merkezi'nde kalan Hull City'li oyuncular, antrenman saatleri dışında çeşitli etkinliklere katılma fırsatı buluyor. Plajda voleybol oynayarak keyifli zaman geçiren futbolcular, unutulmaz anılar biriktiriyor.

Tan Kesler'den Açıklamalar

Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuzey İngiltere'den Antalya'ya kamp yapmak için geldikleri için mutlu olduklarını belirtti. Kesler, kamp sürecinin olumlu etkilerine değinerek, şu ifadeleri kullandı:

"Antalya'da düzenli olarak kamplar yapıyoruz. Bunun oyuncularımıza ve bize çok pozitif etkisi oluyor. Türkiye'de bulunmak bizim için büyük bir gurur. Yeni bir yapı içerisindeyiz ve oyuncularımızın kaynaşması için bu tür kamp planlamaları yapıyoruz. Hava mükemmel ve bu da oyuncularımızın motivasyonunu artırıyor."

Kesler, Başkan Acun Ilıcalı'nın kulübe sağladığı maddi ve manevi destekler için de teşekkür ederek, oyuncularının motivasyonunu ve takım ruhunu artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Hazırlık kampı için Antalya'da bulunan İngiltere Championship ekibi, teknik direktör Tim Walter...

Hazırlık kampı için Antalya'da bulunan İngiltere Championship ekibi, teknik direktör Tim Walter yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Hull Cityli oyuncular, idman programından kalan zamanlarda kamp yaptıkları Belek Turizm Merkezi'ndeki otelde çeşitli aktivitelere katılıyor. Futbolcular, sahil kenarında plaj voleybolu oynarken, eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal