Hull City Antalya'da Kamp Yapıyor

İngiltere'nin Hull City takımı, hazırlık kampı için Antalya'ya geldi ve dostluk maçı yapacak.

07.10.2024-20:08 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-20:08) Hull City Antalya'da Kamp Yapıyor

Hull City, Antalya'da Hazırlık Kampı Başlattı

İngiltere Championship'teki takımlardan biri olan Hull City, Antalya'da kamp yapmak üzere yola çıktı. Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takım, bu kamp sürecinde Alanyaspor ile bir dostluk maçı yapmayı planlıyor.

Özel Uçakla Antalya'ya Geldiler

Hull City, "Corendon Airlines" tarafından tasarlanan kaplan giydirmeli özel uçakla Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Uçak yolculuğunun ardından, takım kafilesi konaklayacakları otele gitmek üzere otobüsle havalimanından ayrıldı.

Basın Toplantısı ve Dostluk Maçı Detayları

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, başkan vekili Tan Kesler, teknik direktör Tim Walter ve oyuncular, 10 Ekim saat 17.00'de Belek Turizm Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantının ardından ise, 11 Ekim Cuma günü planlanan dostluk maçı gerçekleştirilecek. Kamp süreci ise, maçın ardından bir gün içerisinde tamamlanacak.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, kamp yapmak üzere Antalya'ya geldi. Türk iş insanı...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, kamp yapmak üzere Antalya'ya geldi. Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takım, hazırlık kampı ve Alanyaspor ile dostluk maçı yapmak üzere "Corendon Airlines"ın takım için özel tasarladığı kaplan giydirmeli özel uçakla Antalya Havalimanı'na indi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal