Hudutsuz Sevda’nın ihtiraslı güzelinden korkutan haber: Hayal Köseoğlu hastanelik oldu

Now TV ekranlarında geçen sezonun öne çıkan dizilerinden birisi olan Hudutsuz Sevda’nın başrol oyuncularından olan Hayal Köseoğlu, dizinin yeni sezon provalarında hastanelik olduğu gerekçesiyle yer almadı. İşte detaylar…

13.09.2024-10:22 - (Son Güncelleme: 13.09.2024-10:22) Hudutsuz Sevda’nın ihtiraslı güzelinden korkutan haber: Hayal Köseoğlu hastanelik oldu

Hayal Köseoğlu’ndan hayranlarını korkutan haber. Başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu, Aşk-ı Memnu, Ufak Tefek Cinayetler, Mucize Doktor, Mahkum ve Hudutsuz Sevda gibi pek çok önemli projede yer aldı. Ancak yeni sezon okuma provalarına katılamaması, ayrılık söylentilerine neden oldu.

Yüksek Ateş Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Okuma provalarında ünlü oyuncuyu göremeyen hayranları, Köseoğlu'nun projeden ayrıldığına dair endişelendi. Ancak kısa sürede durumun nedeni ortaya çıktı. MuhabirOnline'da yer alan habere göre, Hayal Köseoğlu yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Hudutsuz Sevda’nın ihtiraslı güzelinden korkutan haber: Hayal Köseoğlu hastanelik oldu

Esprili Yanıt

Sağlık durumu hakkında sosyal medyada esprili bir açıklama yapan Köseoğlu, "Nazar ve kem gözlerden uzak" diyerek sevenlerine moral verdi.

Güzel oyuncu, en son Hudutsuz Sevda dizisinde Nergis'in kızı Damla karakterini canlandırıyordu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal