Hudutsuz Sevda 29. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Now TV’nin yükselen yıldızı Hudutsuz Sevda dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizi severler ise Hudutsuz Sevda son bölüm özeti, Hudutsuz Sevda yeni bölüm, Hudutsuz Sevda tek parça full izle gibi detaylarla araştırmalarını sürdürüyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilenler…

25.04.2024-17:17 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-17:17) Hudutsuz Sevda 29. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in başrollerinde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Now TV, Hudutsuz Sevda’nın 29. bölümünün 2. fragmanını yayınladı. Yönetmenliğini Murat Öztürk’ün, yapımcılığını MedYapım’ın üstlendiği Hudutsuz Sevda’nın yeni bölüm özeti internet üzerinden araştırılıyor.

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Asiye Leto'nun ani ölümü, çevresinde büyük bir şok etkisi yaratırken, jandarma olayla ilgili Ceylan'ı gözaltına alır. Bu sırada Halil İbrahim ise olayın perde arkasını aydınlatmaya çalışmaktadır. Ceylan, kendisini suçlayanın Zeynep olduğunu belirtince işler iyice karmaşık bir hal alır. 

Hudutsuz Sevda 29. bölüm yeni fragmanı ekranlarda: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Halil İbrahim, Zeynep'in tutuklanmasından sonra onu cezaevinden çıkarmak için uğraşırken, Zeynep aniden sağlık sorunları yaşar. Zeynep'in durumu belirsizken, Halil İbrahim ise Zeynep'e karşı Nasıl bir adım atacağını düşünmektedir.       

Hudutsuz Sevda yeni bölüm 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal