Hidayet Türkoğlu Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilerek görevine devam ediyor.

08.10.2024-15:14 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-16:14) Hidayet Türkoğlu Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Hidayet Türkoğlu İkinci Kez TBF Başkanı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet Türkoğlu, 165 oy kullanılarak yeniden başkan seçildi. Ankara'daki Crowne Plaza otelinde düzenlenen kongrede, Hidayet Türkoğlu 133 oy alırken, rakibi Efe Aydan 29 oyda kaldı; 3 oy ise geçersiz sayıldı. Türkoğlu, 26 Ekim 2016'dan bu yana bu görevi sürdürüyordu ve bu da üst üste üçüncü kez başkanlık yapması anlamına geliyor.

Teşekkür Konuşması

Seçim sonrası yaptığı konuşmada Türkoğlu, "Camiamıza çok teşekkür ediyorum. En büyük dileğim basketbol camiamızın daha iletişim odaklı olmasıdır. Yanlış bilgilerle camiamızı rahatsız etmememiz lazım. Hep dürüst ve şeffaf olduk. Hatalarımız olsa da her zaman yanınızda olduk. Beni ve ekibimi tekrar seçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Yeni Yönetim Kurulu

Başkan Hidayet Türkoğlu’nun yönetim kurulu asil listesinde; Bilge Donuk, Harun Erdenay, Hüseyin Beşok, Hüseyin Çağatay Özdoğru, Mehmet Fatih Öztürk, Mustafa Sarımermer, Rıza Selim Demir, Serdar Karagöz, Tolga Egemen ve Yılmaz Argüden yer alıyor.

Yönetim yedek listesinde ise Emre Ballı, Gülşah Akkaya, Onur Atakay, Efe Oğuz, Bahar Çağlar Ökten, Ahmet Arif Turhan, İrfan Coşkun, Kerem Tunçeri, Alper Arıkoğlu ve Ali Türkmen bulunmaktadır. Ancak, Ahmet Arif Turhan bu görevi kabul etmediğini belirtti.

Crowne Plaza Ankara'da düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet...

Crowne Plaza Ankara'da düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet Türkoğlu (sağda), kullanılan 165 oyun 133'ünü alarak yeniden başkanlığa seçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal