Hicran dizisi hangi kanalda başlıyor? Yeni günlük dizi Hicran'ın kanalı belli oldu

Yapımcılığını Filmevi Yapım'ın üstlendiği yeni günlük dizi Hicran'ın yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki, Berk Bakioğlu ve Yağmur Çokgenç'in başrolünü paylaştığı Hicran dizisi hangi kanalda başlıyor?

05.04.2022-00:09 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-00:09) Hicran dizisi hangi kanalda başlıyor? Yeni günlük dizi Hicran'ın kanalı belli oldu

TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan günlük dizi Hicran'ın hangi kanalda başlayacağı merak konusu oldu. Yapımcılığını Filmevi Yapım'ın üstlendiği Hicran, yayınlanacağı kalan ile anlaşma yaptığı öğrenildi.

Hicran dizisi hangi kanalda başlıyor?

Yönetmenliğini Gürsel Ateş'in yaptığı Hicran dizisinin başrollerini ise Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç ve Özlem Çınar paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ise ayrıca Nisasofiya Aksongur, Melda Arat ve Yaşar Üzer gibi isimlerde yer alıyor.

Yeni günlük dizi Hicran'ın kanalı belli oldu

Yeni günlük dizi Hicran'ın kanalı belli oldu

Günlük dizi furyasına eklenen Hicran dizisinin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekranlarında yayınlanacağı bildirildi. Filmevi Yapım ile anlaşma yapan TV8, bir süre önce de günlük dizi olarak yayınlanan Emanet dizisinin de başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ettiği söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal