Hesap Paylaşımı Kısıtlaması Netflix'e Kullanıcı Kaybettirebilir

Netflix kullanıcıları hesap paylaşımı kısıtlaması olması durumunda platformu terk edeceğini açıkladı.

15.03.2021-10:10 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-10:10) Hesap Paylaşımı Kısıtlaması Netflix'e Kullanıcı Kaybettirebilir

Netflix'in geçtiğimiz günlerde hesap paylaşımı kısıtlaması özelliğini test ettiği fark edildi. Test edilen özelliğe göre hesap sahibi ile aynı evde yaşayıp yaşamadığınızın doğrulanması isteniyor. Netflix'in kullanıcı sözleşmesine göre hesap paylaşımı yapılması yasak fakat şirket bu uygulama için bugüne kadar herhangi bir uygulama yapmadı.

Özellik gerçekten de işe yararsa, Netflix'i başka bir kişinin hesabından izleyen kullanıcılar doğrulamayı gerçekleştiremezse, platforma erişimi kaybedebilecek. Ayrıca, yeni bir hesap oluşturup, ödeme yapmaları gerecek.

NETFLİX VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

Android Authoroty'den Adamya Sharma, böyle bir sonuçta kullanıcıların ne tepki vereceğine dair bir araştıma yürüttü. Kullanıcılara bu testin son kullancıya ulaşması dahilinde, "Yeni bir hesap alır mıydınız yoksa Netflix'i mi bırakırdınız?" sorusu yöneltildi.

1050 kişiye yapılan testin sonucunda 880 kişi Netflix'i bırakacağını söylerken, 170 kişi ise hesap paylaşımının kısıtlanması halinde yeni bir hesap açıp Netflix'i kullanmaya devam edeceğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal