Herkesi Reddetti! Yusuf Yazıcı'nın Yeni Adresi Merak Konusu: Teklif Bekliyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın yeni takımıyla ilgili spekülasyonlar devam ediyor. Son olarak Fransız basınından Fichajes'in yaptığı habere göre, Yazıcı Türkiye'den gelen teklifleri reddederek yeni hedefler belirlemiş durumda.

18.09.2024-11:42 - (Son Güncelleme: 18.09.2024-11:50) Herkesi Reddetti! Yusuf Yazıcı'nın Yeni Adresi Merak Konusu: Teklif Bekliyor

Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Cihan Yazıcı, yaptığı açıklamada Galatasaray ve Beşiktaş’ın ilgisini doğruladı ancak yıldız oyuncunun bu teklifleri geri çevirdiğini söyledi. Cihan Yazıcı, "Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf, Türkiye'de oynamayı düşünmüyor," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Yazıcı'nın kariyerine Türkiye dışında devam etme arzusunu açıkça ortaya koyuyor.


Avrupa'nın Dev Liglerinden Teklif Bekliyor

27 yaşındaki oyuncunun adı, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan takımlarıyla anılsa da, Yazıcı’nın öncelikli hedefinin İspanya ve Avrupa’nın 5 büyük liglerinden birinde forma giymek olduğu belirtiliyor. Henüz resmi bir transfer gerçekleşmese de, Yusuf Yazıcı’nın serbest statüde olması nedeniyle Avrupa’daki birçok kulüp tarafından takip edildiği biliniyor.


Lille'deki Performansı

Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla geçtiğimiz sezon 42 resmi maça çıktı ve 12 gol, 4 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Bu istatistiklerle dikkat çeken oyuncu, Avrupa’daki yeni hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım atmış durumda. Yazıcı’nın hangi kulübe transfer olacağı ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal