HDP'li Vekil Türkiye'yi İşgalci İlan Etti!

HDP'li Osman Baydemir yaptığı açıklamalar ile Türkiye'nin doğu illerinde işgalci olduğunu sürerken skandal açıklamalarda bulundu.

01.11.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-13:25)

HDP'nin eski vekillerinden olan Osman Baydemir, Türkiye'ye işgalci yakıştırması yaptı. Osman Baydemir, Paris Kürt Enstitüsü'nde yaptığı skandal açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;  "Emin olun ki hiçbir işgalci Kürdistan'ı yok edemez. Tek Kürt kalana kadar Kürdistan yaşayacaktır." 

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt gezisinde bir kişinin, kendisine   "Bulunduğunuz yer Kürdistan'dır" diyen kişiye destek ve teşekkür eden Osman Baydemir şu açıklamalarda bulundu; "O kardeşimizi yüreğinden öpüyorum. Cemil kardeşimiz bin defa var olsun. Orası Kürdistan'dır. Kürdistan bin yaşasın." 

OSMAN BAYDEMİR: TÜRKİYE İŞGALCİ

Osman Baydemir yaptığı açıklamalarda Türkiye'yi işgalci olarak tanımlarken açıklamalarını şu sözlerle noktaladı;  "İşgalciler bilmelidir ki şu an üzerinde misafir oldukları yeri ya Kürdistan olarak kabul edecekler ya da gelecekte Kürdistan'a komşu olacaklar. Ya Kürdistan'ı kardeşi gibi kabul edecekler yada Kürdistan'a komşu olacaklar. Bugün bizim Kürdistan'ı yüreğimizde, bağrımızda, zihnimizde muhafaza etmemiz gerekiyor. Kürdistan'ı bağrımıza basar, yüreğimizde saklar ve zihnimizde yaşatırsak, hepimiz Cemil kardeş gibi yaparsak, emin olun ki hiçbir işgalci Kürdistan'ı yok edemez. Tek Kürt kalana kadar Kürdistan yaşayacaktır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal