Hazar Turan Alim'e Veda Töreni Düzenlendi

Bakırköy Adliyesi, İstanbul Bölge Adliyesi Başkanlığına atanan Hazar Turan Alim için veda töreni gerçekleştirdi.

07.10.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-17:04) Hazar Turan Alim'e Veda Töreni Düzenlendi

Hazar Turan Alim İçin Veda Töreni

İstanbul Bölge Adliyesi Başkanlığına atanan Hazar Turan Alim için Bakırköy Adliyesi'nde bir veda töreni gerçekleştirildi. Tören, adliyenin Atrium Alanı'nda yapıldı.

Katılımcılar ve Konuşmalar

Veda törenine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş ve adliyede görev yapan başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar ile adliye personeli katılım sağladı. Başsavcı Gümüş, burada yaptığı konuşmada, Alim'in tecrübesi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla adliyeye önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

Değerli Bir Çalışan

Gümüş, Alim'in adliyeden ayrılmasının kendileri için üzücü bir durum olduğunu ifade ederek, "Sizi İstanbul Bölge Adliyesi Başkanlığı gibi önemli bir makama uğurluyoruz. Adliyemizdeki gayret ve başarınızın, yeni görevde de devam etmesini temenni ediyoruz," dedi.

Kalıcı İzler Bırakmak

Gümüş, konuşmasında meslek hayatında farklı görevlerde bulunmanın önemini vurgularken, "Görev ve unvanlar geçici; kalıcı olan, hoş bir seda bırakmaktır. Bunu, yaptığımız hizmetler ve eserler ile başarabiliriz," diye ekledi. Alim'in çalışkanlığı, dürüstlüğü ve adil yönetim anlayışıyla hatırlanacağını kaydetti.

Yeni Görev ve Başarı Dilekleri

Hazar Turan Alim, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Bakırköy Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanmıştı. Başsavcı Gümüş, Alim'e yeni görevinde başarılar diledi.

Bakırköy Adliyesi'nde, İstanbul Bölge Adliyesi Başkanlığına atanan Hazar Turan Alim için veda...

Bakırköy Adliyesi'nde, İstanbul Bölge Adliyesi Başkanlığına atanan Hazar Turan Alim için veda töreni düzenlendi. Hazar Turan Alim, burada konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal