Hazal Subaşı tatil için yanlış mekan seçti! Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı Çeşme’de karşılaştı

Rıza Kocaoğlu sevgilisi ile çıktığı tatilde eski sevgilisi ile karşılaştı. Çeşme'de tatil yapan Rıza Kocaoğlu geçen yıl ayrıldığı oyuncu Hazal Subaşı ile pişti oldu. Birbiriyle karşılaşan eski sevgililer mekandan ayrılmadı. Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı birbirini görmezden geldi.

15.07.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-15:19) Hazal Subaşı tatil için yanlış mekan seçti! Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı Çeşme’de karşılaştı

Dizi setinde tanışan Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı iki senelik birlikteliklerini geçtiğimiz yıl noktaladı. Ayrılıklarından sonra tekrar bir araya gelmeyen ikili Çeşme'de tatil yaptığı sırada karşılaştı. Tatile sevgilisi ile birlikte giden Rıza Kocaoğlu eski sevgilisini görmezden geldi. 

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı pişti oldu 

2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz sene sonlandıran Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı tatil için çeşmeyi tercih etti. Sevgilisi Selin Işık ile birlikte tatil yapan Rıza Kocaoğlu gittikleri mekanda eski sevgilisi Hazal Subaşı ile karşılaştı. Yakın arkadaşı Gizem Karaca ile birlikte plajda tatilin tadını çıkaran Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu'nun görmezden geldi.Plajda vakit geçiren ikilinin  gerginlikleri yüzlerinden okunuyordu. Plajda birbirlerinden köşe  bucak kaçtılar.

Hazal Subaşı Rıza Kocaoğlu Karşılaştı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal