Hayatta İyilik Var Derneği Gazzeliler İçin Yeni Destek Merkezi Açtı

Mısır'da açılan yeni lojistik destek merkezi, Gazze'deki ailelere gıda ve sıcak yemek ulaştırmayı amaçlıyor.

11.10.2024-18:11 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-18:11) Hayatta İyilik Var Derneği Gazzeliler İçin Yeni Destek Merkezi Açtı

Yeni Lojistik Destek Merkezi Hizmete Girdi

Hayatta İyilik Var Derneği, Gazzelilere yönelik yardımlarını artırmak amacıyla Mısır’da yeni bir lojistik destek merkezi açtı. Bu merkez, %strong{tacıl durumda olan ailelere umut ışığı olmaya devam ediyor}.

Port Said'de Açılan Merkez

Gazze'ye en yakın konumda olan Port Said kentinde hizmete giren bu yeni merkezle, Filistinli ailelere yönelik destekler kesintisiz bir şekilde sağlanacak. Mısır Kızılayı Port Said şubesinde günlük olarak 250 aileye sıcak yemek ulaştırılacak mutfak kurulumunu tamamladı.

Gıda Yardımları İle Destek Sağlanıyor

Derneğin Kahire'de yürütülen çalışmaları neticesinde günde 200 aileye temel gıda yardımı ulaştırılabiliyor. Böylece her 15 günde bir lojistik destek merkezinden faydalanan Filistinli ailelerin ihtiyaç duydukları temel gıdalar temin ediliyor.

Ufuk Tan Keleş'in Açıklamaları

Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan Keleş, Gazzeli ailelere yönelik gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinin, Mısır'a geldikleri ilk günden itibaren devam ettiğini ifade ederken, "Ailelerin gıda sıkıntısı çekmelerinin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla Gazzelilere en yakın bölgede ikinci merkezimizi açmış bulunmaktayız," şeklinde konuştu.

Hayatta İyilik Var Derneği, İsrail'in saldırdığı Gazzelilere destek için Mısır'da yeni lojistik...

Hayatta İyilik Var Derneği, İsrail'in saldırdığı Gazzelilere destek için Mısır'da yeni lojistik destek merkezini hizmete açtı. Yapılan açıklamada, Hayatta İyilik Var Derneği Başkanı Ufuk Tan Keleş'in görüşlerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal