Hatay'da Depremzedeler Yeni Evlerine Geçiyor

Gülderen Mahallesi'nde TOKİ konutlarına yerleşen Önal ailesi, yeni evlerinin mutluluğunu yaşıyor.

25.10.2024-14:00 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-14:00) Hatay'da Depremzedeler Yeni Evlerine Geçiyor

Hatay'da Depremzedeler Yeni Evlerine Geçiyor

Merkez Antakya ilçesi Gülderen Mahallesi'nde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara yerleşen Önal ailesi, yeni yuvalarına kavuşmanın sevinci içindeler. Cuma Önal, 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından zor günler geçirdiklerini belirtti.

Yeni Ev Mutluluğu

Depremlerde eşi ve üç çocuğuyla birlikte zor bir süreç yaşadığını kaydeden Önal, "Böyle bir evi beklemiyorduk, çok şükür bizlere nasip oldu. Evimiz çok güzel" ifadelerini kullandı. Önal, ayrıca Aksaray Mahallesi'ndeki evlerinin depremlerde hasar gördüğünü, akrabalarından kayıplar yaşadıklarını dile getirdi.

Teşekkür Mesajları

Cuma Önal, konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem bölgesine sağladığı destek nedeniyle özel bir teşekkür etti.

Aysel Önal: "Yavaş Yavaş Normale Dönmeye Çalışıyoruz"

Aysel Önal, depremle yaşadıkları acıları unutamayacaklarını belirtti. Yaşadığı evin planının, yıkılan evinin aynısı olduğunu ve bu durumun kendilerini duygulandırdığını belirterek, "Evimizden çok memnunuz, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yavaş yavaş normale dönmeye çalışıyoruz" dedi.

Senanur Önal: "Evimiz Çok Güzel"

Senanur Önal, yeni evlerinin çok güzel olduğunu kaydederek, kendileri için umut dolu bir geleceğin başlangıcını simgelediğini ifade etti.

Antakya'daki konut projeleri, depremzedelerin güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmaları adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki Gülderen Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca...

Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki Gülderen Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) inşa edilen konutlarına yerleşen Önal ailesi, yeni yuvalarından kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal