Hastanelerde alınan güvenlik tedbirleri: Bakan Koca tek tek duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yaptı. Yayınlanan paylaşımda hastanelerde yeni güvenlik uygulamasına geçildi açıklandı.

15.07.2022-10:33 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-10:33) Hastanelerde alınan güvenlik tedbirleri: Bakan Koca tek tek duyurdu

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın bir hasta yakını tarafından öldürülmesi gündemde uzun bir süre yer aldı. Bu olay üzerine pek çok kişi hastanelerdeki güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini vurguladı. Vatandaşların talebi  üzerine bakanlık harekete geçti. Daha fazla Can yanmaması için hastanelerdeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı açıklandı. Açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sosyal medyada paylaşıldı. 

Hastanelerde yeni dönem güvenlik uygulamasına geçildi 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Sağlık çalışanlarının güvenliği için yeni dönem güvenlik önlemlerinin alındığı açıklandı. Yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:   

“Sağlık kurumlarımızın güvenliği için, giriş kapılarından başlayarak ivedilikle yapılacak işlerimiz var. Kapı Güvenlik Sistemleri kurularak, 24 hastanemizde daha, yeni güvenlik uygulamasına geçildi. Sistem, hızla ülke geneline yayılacak.” 

Hastanelerde Yeni Güvenlik Önlemleri Alındı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal