Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Seçildi

Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu'nun başkanlığına bir kez daha seçildi.

25.10.2024-15:15 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-15:15) Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı'na Yeniden Seçildi

Yeniden Başkanlık Koltuğunda

Türkiye Muaythai Federasyonu, 5. olağan genel kurulu Hilton Garden Inn Gimat'ta gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Hasan Yıldız, seçimde tek aday olarak yer aldı.

141 Oyun Tamamını Aldı

Hasan Yıldız, kullanılan 141 oyun tamamını alarak yeniden başkan oldu. Yıldız'ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Korkmaz Atalay, Hasan Siret Albayrak, İbrahim Somtaş, Atakan İli, Hamit Durmaz, Hulusi Elmas, Fatih Şahiner, Aşkın Dinçer, Birol Topuz ve Çağan Atakan Arslan gibi isimler yer aldı.

Divan Başkanlığı Seyfettin Şahan'a Aitti

Düzenlenen genel kurulda divan başkanlığını Seyfettin Şahan üstlenirken, federasyonun faaliyet ve denetim raporları da onaylandı.

Gelecek Dönem Hedefleri

Hasan Yıldız, konuşmasında, 2021 yılından itibaren başkanlık sürecinde elde edilen başarıları ve geliştirdikleri projeleri vurguladı. Yıldız, "Dünya Muaythai Federasyonu ve Avrupa federasyonundaki liderliğimiz, bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Bu süreçte daha aktif olmayı hedefliyoruz," dedi.

Bölgesel şampiyonaların devam edeceğini belirten Yıldız, Türk sporunu ve muaythaiyi sadece ülke içinde değil, Akdeniz ülkeleri, Avrupa ve dünya genelinde de geliştireceklerini ifade etti. Ayrıca, Avrupa Elitler Ligi'nin kurucu ülkesi olmayı planladıklarını ve bir kamp merkezi için projeler geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Türkiye Muaythai Federasyonu başkanlığına yeniden Hasan Yıldız seçildi. Yıldız, Federasyonun 5....

Türkiye Muaythai Federasyonu başkanlığına yeniden Hasan Yıldız seçildi. Yıldız, Federasyonun 5. olağan genel kurulunda konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal