HARD coin nedir? Kava Lend coin projesi ve yol haritası

HARD coin, Kava üzerine inşa edilen ve zincirler arası varlıklarda borç alıp verilmesini sağlayan para piyasasıdır. Merkezi olmayan varlıklar üzerine inşa edilen HARD coin genel olarak anlık yükselir ve düşer. Peki, HARD Coin nedir? İşte, Kava Lend coin projesi ve yol haritası

24.04.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-10:21) HARD coin nedir? Kava Lend coin projesi ve yol haritası

HARD Coin, dijital varlıkların borç alınıp borç verilmesi ile birlikte faiz getirisi de elde edilen Kava protokolündeki kripto para birimidir. Finans piyasalarında kullanıcılarına pek çok avantajları da vardır. Kava Lend coin projesi dünyanın zincirler arası para piyasalarında kredi almak için kullanılan bir uygulama olarak tanımlanır.

7,74 TRY fiyata sahip olan Kava Lend Coinin piyasa değeri 919.610.894 TL olup son 24 saatte 16.43% değişim göstermiştir. Günlük işlem hacminin 943.343.543 TL olarak belirlendiği Kava Lend Coin tüm para birimleri arasında 489. sırada bulunmaktadır.

Kava Lend coin projesi ve yol haritası

Kava Lend coin projesi

Kava Lend projesinde kullanıcılar merkezi olmayan piyasalarda kredi alma imkanına sahip olurlar. Bu durum finans piyasalarında demokratikleştirmeyi de getirir. Hard Coin protokolü, aynı zamanda kullanıcılarının atıl kripto para birimlerini de hem güvenli hem de şeffaf olarak faize dönüştüren varlıklara geçiş yapmasına olanak tanır.

Dijital varlıklarda güvenli tedariği sağlayan Hard Coin, aynı zaman da faiz getirisi de sağlar.

Kava Lend coin yol haritası, Hard Coin Geleceği

Hard Coin projesi erken katılımlarda teşvik için kullanılması yönünde hazırlanıp açıklanmıştır. Bu özelliği bakımından Hard Coin geleceği olumlu değerlendirilir. Özellikle içinde bulunduğu platform ve Avalanche ağı üzerinde kurulması uzmanların geleceğine olumlu bakmasını sağlayan bir proje olan Hard coin, diğerlerinde olduğu kadar bu coinde de risklerin bulunduğu da söyleniyor.

Kripto para borsalarında Kava Lens ismiyle listelenen Hard Coin, Binance, Kucoin, Gate.io ve ZT borsalarında işlem görüyor. Hard coin alabilmek için gerekli olan şey üyelik kaydı ve kimlik doğrulaması işlemleridir. Daha sonrasında borsalara giriş yapılıp kendi hesabınızdan veya kartınızdan coin alımı gerçekleştirebilirsiniz.

Hard Coin satın alınabilmesi için USDT, BUSD, BTC ya da BNB işlem çiftlerinden biri kullanılır. Yani ilk olarak bu paralardan birini satın alınır ve daha sonrası da takas işlemi ile birlikte Hard Coin alımı tamamlanır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal