Hangi kanalda kandil programı var? Berat Kandili kanalların kandil sohbeti TV yayın akışı 17 Mart Perşembe

İslam aleminin en önemli günlerinden biri olan Berat Kandili bugün 17 Mart 2022 tarihindedir. Birçok vatandaş tarafından 'Berat Kandili Özel Program' televizyonda hangi kanallarda olduğu merak edilmektedir. Sizler için Tv kanallarında ki Berat Kandili program yayın akışlarını araştırdık. İşte ayrıntılar.

17.03.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-12:18) Hangi kanalda kandil programı var? Berat Kandili kanalların kandil sohbeti TV yayın akışı 17 Mart Perşembe

İslam aleminin her yıl dua ve huzurla kavuştuğu önemli günlerden biri olan Berat gecesinde televizyon programları belli oldu. Televizyonda bazı kanallarda Berat gecesinde özel programlar olacak. İslam aleminin 3 aylara girmesi ile Regaip Kandili, Miraç Kandili idrak edildi. Bugün de 17 Mart 2022 Perşembe günü Berat Kandili idrak edilecektir. 

Berat Kandili

Berat Kandilinde hangi kanallarda program olacak?

Birçok kanallarda Berat kandiline özel programı yayınlanacaktır. 17 Mart 2022 Perşembe günü Berat Kandili özel program TRT 1 ekranlarında canlı yayın olarak gösterilecektir. Bütün Kandilleri ve Ramazan ayı  boyunca programlar yayınlayan TRT 1, bugün de Berat Kandiline özel programı da canlı olarak yayınlayacak. TRT 1 ekranlarında olacak kandil canlı yayın TRT 1 Ana Haberlerden hemen sonra 20:00'da 'Berat Kandili Özel Program' ekranlarda olacak. 

ATV'de Nihat Hatipoğlu ile özel program olacak

ATV Tv'de İslam aleminin önemli günlerini ve Ramazan ayı boyunca yayınladıkları programlara yer veren televizyon kanallardan biridir. ATV'de saat 20:00 'den 00:20'ye kadar sevilen dizi 'Bir Zamanlar Çukurova' nın yeni bölümleri izleyicilerle birlikte olacak. 

Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandiline özel programı ise saat 00:20'de ATV kanalında izleyebilirsiniz. 

Kanal D'de Berat Kandili özel program olacak mı?

Berat Knadiline özel program Kanal D ekranlarında olacak. Kanal D ekranlarında ana haberden sonra  Berat Kandili özel programı izleyicilerle olacak. 18:45 Kanal D Ana Haberlerden sonra saat 19:15 'Berat Kandili Özel Program' bir buçuk saat sürerek ekranlarda olacak. 

Kanal 7 ekranlarında kandil özel programı yer alacak mı?

Kanal 7, televizyonda her kandil ve Ramazan ayında yayınlanan özel programlara yer veren bir kanaldır. 17 Mart 2022 Perşembe 'Berat Kandili Özel Program'  Necmettin Nursaçan hoca ile saat 19:15 'de ekranlarda olacak. Saat 19:15'te başlayan Kandil özel program saat 21:00'e kadar devam edecektir. 

FOX, Star Tv, Show Tv'de kandil özel program olacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Miraç Kandilin'e özel program yapan Show, FOX ve Star Tv bugün kandile özel programa yer vermiyor. 17 Mart 2022 Berat Kandili özel programlar FOX, Show ve Star Tv'de yayın akışında gözükmemektedir. Bu akşam Star Tv'de film, FOX'ta Mahkum dizisi ve Show tv'de Güldür Güldür Show ekranlarda izleyicilerle birlikte olacak.

Diğer kanallarda Kandil özel program olacak mı?

Türkiye'nin en çok izlenen bir başka kanalı da Tv8'dir. Tv8'de Berat Kandili özel programı yayın akışında yer almamaktadır. 

Berat Kandilin'de sabahtan başlayarak gece geç saatlere kadar değerlendirmek isteyen Müslümanlar, Diyanet Tv'de birçok içerik ile izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.  Diyanet Tv, saat 06:00'da Mukabele programı, 07:30'da tesbihat programı, 12:00'de Necmettin Nursaçan'la Sohbet Tadında, 15:00'de mukabele programı yer alacak. Diyanet Tv, saat 20:00'de Berat Kandili Özel Program ekranlarda olacak.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal