Hamit Altıntop'tan Letonya-Türkiye Karşılaşması Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımımızın Letonya yolculuğu öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.10.2021-15:22 - (Son Güncelleme: 09.10.2021-16:19) Hamit Altıntop'tan Letonya-Türkiye Karşılaşması Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, dün oynanan Norveç karşılaşmasında aldığı beraberliğin ardından bugün grubunda oynayacağı bir diğer maç olan Letonya karşılaşması için yola koyuldu.

HAMİT ALTINTOP'TAN LETONYA YOLCUĞU ÖNCESİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR

A Milli Futbol Takımımızın Letonya yolculuğu öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TFF Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Hamit Altıntop Letonya-Türkiye maçı öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

LETONYA'DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Kısa vadeli hedefimiz Dünya Kupası'na katılmak. Bu yolda ilk sınavımızda maalesef berabere kalabildik. Letonya'da kazanıp şansımızı korumak istiyoruz. Buradaki oyunu daha ileri taşımak istiyoruz.

BİR SİSTEM BİR EKOL OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Ne kadar sabırsız olduğumuzu biliyoruz. Herkesin söz ettiği gibi dünkü Norveç takımını örnek almamız lazım. O kadar eksikleri olmasına rağmen oyuna yeni dahil olan oyuncularla takım halindE nasıl oynadıklarını, hocalarının beklentilerini nasıl karşıladıklarını gördük. Biz de bir sistem oluşturmak, ekol olmak, bilimi ve eğitimi ön plana almak, havuzu büyütmek istiyoruz. Bunu yapabileceğimize inanıyoruz. 'Hamit Altıntop ve yeni hoca geldi, bakalım yapabilecekler mi?' demekle olmaz. Bunu hep beraber yapmalıyız. Kimse 'Ben yaparım, ben çözerim' demiyor. Böyle bir dünya yok. Bizim takımımız, bizim oyuncularımız. Hep beraber sonuca gitmeliyiz. Bugünden çalışmalara başladık, oyuncu arkadaşlarla konuştuk. 

MİLLİ TAKIM'DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Yapıcı eleştirilere de açığız. En büyük eleştiri mental çöküş. Bunu kimsenin söylemesine gerek yok, görüyoruz zaten. Yeni hocayla beklentiler inanılmaz büyüdü ama beklentiler bugünden yarına karşılanamaz. Konsantrasyonumuz ve çalışmalarımız o kadar yoğun geçti ki gelecek günlerde ve aylarda bunu hissedeceksiniz. Büyük bir değişim oluyor.

YOLUN HENÜZ BAŞINDAYIZ

Yeni sistem 6 ay önce başladı. Hoca eğitim tüzüğümüzün içeriğini değiştirdik. Eğitmen hocalarımızı güncelledik. Yolun daha başındayız. İlk adımları atıyoruz. Genç milli takımlarımızla, hocalarımız ve oyuncularımızla bir ağ kuracağız. Bu ağda bütün bilgiler olacak. Türkiye'de ve yurt dışındaki genç arkadaşlarımızla temas halinde olacağız. Hepsiyle görüşeceğiz. Gerekirse aileleriyle görüşeceğiz. Aile de önemli bu konuda. İyi oyuncu olabilirler ama iyi karakter de olmalı. Biz bunu da önemsiyoruz.

FERDİ KADIOĞLU'NU HER ANLAMDA DESTEKLERİZ

Milli forma ve bayrak hepimiz için önemli. Ben Almanya'da doğup büyümüş olabilirim ama aynı kültürle büyüdüm. Şimdi de Hakan var, Berkan var. Ferdi'yi bile buna dahil edebiliriz. Belki Türkiye için oynamadı ve oynamayacak bilmiyoruz ama kendisini her anlamda destekleriz. Adı üstünde Ferdi Kadıoğlu. Bir Türk evladı. Biz Spor adamı ve yönetici olarak bu kardeşlerimize destek olacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal