Hamile haliyle seyircileri coşturdu: Atiye üçüncü çocuğu için gün sayıyor

Şarkılarıyla çok sevilen ve özel hayatıyla da çok konuşan sanatçı Atiye, üçüncü çocuğuna hamile olmasına rağmen konserlerdeki başarılı performansıyla takdir topladı. Güzel şarkıcı bebeğinin cinsiyetini de sahneden duyurdu.

21.09.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-09:50) Hamile haliyle seyircileri coşturdu: Atiye üçüncü çocuğu için gün sayıyor

Atiye hamileyken sahneye çıktı ve seyircileri coşturdu. Ünlü şarkıcı Atiye, müzik prodüktörü Erol Sebebci ile altı yıl önce Almanya’da evlenerek gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı. 2019 yılında ilk kızı Ferah Feza’yı kucağına alan Atiye, 2023’te ikinci çocuğu Neva’yı dünyaya getirdi. Şimdilerde ise üçüncü çocuğuna hamile olan ünlü şarkıcı, sahne performanslarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Karnı Burnunda Sahneye Çıktı, Performansıyla Göz Kamaştırdı

"Salla", "Ya Habibi", "Kal" ve "Soygun Var" gibi hit parçalarıyla tanınan Atiye, hamileliğine rağmen sahneye çıkarak adeta şov yaptı. Hamileliğinin son dönemlerinde olmasına rağmen enerjik performansıyla beğeni toplayan Atiye, üçüncü kez anne olacağını ve yine bir kız bebek beklediğini açıkladı.

Hamile haliyle seyircileri coşturdu: Atiye üçüncü çocuğu için gün sayıyor

Anne Olarak Kariyerine Devam Ediyor

Sahne enerjisi ve müziğe olan tutkusuyla tanınan Atiye, hamilelik sürecinde bile sahne performanslarından vazgeçmeyerek hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, özel hayatında anneliğin tadını çıkarırken kariyerine de hız kesmeden devam ediyor. Atiye'nin üçüncü kez anne olacak olması, hayranları tarafından da büyük sevinçle karşılandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal