Halıcıoğlu'nda Yangın Paniği: Metrobüs Alev Alev Yandı

Halıcıoğlu durağında ilerleyen metrobüs, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Motor kısmında başlayan yangının, klima arızası nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor.

06.09.2024-11:39 - (Son Güncelleme: 06.09.2024-11:39) Halıcıoğlu'nda Yangın Paniği: Metrobüs Alev Alev Yandı

Geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü metrobüs kazasının ardından bugün Halıcıoğlu durağında bir metrobüs yanmaya başladı.


Yangın Motor Bölümünde Başladı

Halıcıoğlu ile Okmeydanı durakları arasında, Mecidiyeköy yönüne doğru ilerlemekte olan bir metrobüste henüz bilinmeyen bir nedenle Yangın çıktı. Motor bölümünde başlayan yangın kısa sürede metrobüsün diğer bölümlerine yayıldı.


Dumanlar Çevreyi Kapladı

Metrobüste bulunan yolcular yangının hemen fark edilmesi üzerine tahliye edildi. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar çevreyi kapladı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangın nedeniyle metrobüs yolunda aksamalar yaşandı. Yangın nedeniyle kapatılan yol yüzünden bazı metrobüsler ilerleyemedi, uzun araç kuyrukları oluştu.


Seferler Normale Döndü

Metrobüs ulaşımı yangın nedeniyle tek şeritten sağlanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından metrobüs, çekici yardımıyla kaldırıldı. Metrobüsün kaldırılmasının ardından  seferler normale döndü.

Klima Arızası Nedeniyle Çıktığı Öngörülüyor

Yangının çıkış nedeni kesin olarak bilinmezken yangının, klima arızası yüzünden çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal