Hakkı Yalçın'dan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar!

Süper Lig'de son olarak Gaziantep FK maçının ardından Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'ya yoğu eleştiriler gelmişti. Vitor Pereira'ya ünlü yorumcu Hakkı Yalçın'dan da dikkat çeken eleştiriler geldi.

15.12.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:57)

Süper Lig'de Fenerbahçe'de işler istenildiği gibi gitmiyor. UEFA Avrupa Ligi'nden elenen takımda Süper Lig'de de son olarak Gaziantep FK karşısında alınan mağlubiyet sonrası takımın teknik direktörü Vitor Pereira'ya yoğun eleştiriler geldi. Portekizli teknik adamı eleştiren isimlerden birisi de ünlü yorumcu Hakkı Yalçın oldu. Hakkı Yalçın'ın takımın Portekizli teknik direktörü hakkındaki yorumları gündeme oturdu.


HAKKI YALÇIN'DAN VİTOR PEREİRA'YA SERT SÖZLER

Ünlü yorumcu Hakkı Yalçın, Vitor Pereira ile ilgili yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe, Gaziantep karşısında 3 puandan fazlasını kaybederken, yeni bir intihara imza attı. Trabzonspor'un yenildiği bir haftada takımın gardının düşmesi şaşırtıcı ama bilinen bir gerçek var; Fenerbahçe futbolun kötü tarafını temsil ediyor. Çünkü takımın başındaki adamın tercihleri de sahadaki adamların varlıkları da bas bas bağırıyor; "bizler taraftarın beklentisini karşılayacak güçte değiliz. Maçtan sonra "hatalarımızı görmemiz lazım" diyen bir teknik adama sormak gerek; "aynaya bakınca kendinizi görüyor musunuz?" "Acaba" diyorum, Pereira, kendisini kovdurmak için yarattığı senaryoları, maçı kazanmak üzerine kafa yormaktan daha değerli mi buluyor?'
'Emre Belözoğlu'nun geçen sezon göreve geldiğinde yaptığı ilk iş Gustavo'yu kenara almaktı. Sonrasında maçları arka arkaya kazanan bir Fenerbahçe gerçeği oluştu. Bu sezon da Gustavo'nun yokluğunda Fenerbahçe orta alanının bindirme hızı ikiye katlamıştı. Geldiğinden beri metrekare hesabı oynayan Gustavo'nun adam eksilten yanını bu sezon da pek göremedik ama Antep'te yenilen ve ilk 2 golün odak noktasının Gustavo olduğunu hepimiz gördük. Gustavo gibilerinin Fenerbahçe'den aldıklarını geri verebilmek için ya Sosa'yı takımda görmek gerekir ya da birkaç tane daha Mesut Özil. Mesut'un maç boyu ayakta kalabilmesi için yanına hamarat karıncaların gerektiğini de inkar etmeyelim.'
'Savunmanın hali de içler acısıydı. Daha ligin ilk yarısı bitmeden menajerleri tarafından transfer masalları üretilen Kim Min-Jae ve Szalai takımlarına ilk kez bu kadar "ağırlık" yaptılar ve bunun bedeli 5 golle de ödenebilirdi. Mesut Özil'in attığı golün başlangıcından son vuruşuna kadar defalarca izletilmesi gerekir. Özellikle de golcü diye sırtı sıvazlanan 'naylon santrforlara!' şeklinde açıklamarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal