Hakim Ziyech kimdir, nereli? Hakim Ziyech Galatasaray’a kesin geldi mi, hangi pozisyonda oynuyor? Hakim Ziyech biyografisi ve kariyeri

Galatasaray ile anlaşma sağladığı iddia edilen Hakim Ziyech sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Futbol severler Hakim Ziyech’in hayatı ve futbolculuk kariyeri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Hakim Ziyech kimdir, nereli? Hakim Ziyech Galatasaray’a kesin geldi mi, hangi pozisyonda oynuyor? İşte Hakim Ziyech biyografisi ve kariyeri...

17.08.2023-12:24 - (Son Güncelleme: 17.08.2023-12:24)

Transfer dönemlerinde adı sık sık Süper Lig ile anılan Hakim Ziyech’in Galatasaray’a transfer olmaya oldukça yakın olduğu ifade edildi. Futbol dünyasını heyecanlandıran bu haber sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere Türkiye’deki milyonlarca spor sever Hakim Ziyech hakkında detaylı bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Hakim Ziyech kimdir, nereli? Hakim Ziyech Galatasaray’a kesin geldi mi, hangi pozisyonda oynuyor?

Hakim Ziyech kimdir?

Hakim Ziyech, 19 Mart 1993 yılında Dronten, Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Fas uyruklu Hakim Ziyech, sağ kanat ve forvet arkası olarak oynayabilmektedir. 54 kez Fas Milli Takımı'nda görev alan Hakim Ziyech, Chelsea'de forma giymektedir. Dronten altyapısında futbola başlayan yıldız futbolcu, Heerenven, Twente, Ajax ve Chelsea gibi ekiplerde forma giymiştir. 

Hakim Ziyech

Kariyerinde 452 maça çıkan Hakim Ziyech 125 gol 137 asist üretmiştir.

Hakim Ziyech Galatasaray’a kesin geldi mi?

Hakim Ziyech’in Galatasaray ile anlaşma sağladığı ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul’a geleceği söyleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal