Hakim dizisinin hangi diziden uyarlama, sonunda ne oluyor? Your Honor dizisinin konusu

ATV ekranlarında yeni bir dizi izleyiciyle buluşuyor. Bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Hakim dizisi konusu ve oyuncularıyla gündeme yerleşti. Büyük bir ilgiyle beklenen yeni dizi Hakim’in konusu ne? Hakim dizisi hangi diziden uyarlama? Gibi sorular da araştırılmaya başlandı.

04.04.2022-21:43 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-21:43) Hakim dizisinin hangi diziden uyarlama, sonunda ne oluyor? Your Honor dizisinin konusu

ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak Hakim dizisi büyük ilgi uyandırdı. İlk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan dizi, fragmanıyla beğeni toplamıştı. Hakim dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla merak uyandırırken izleyiciler diziyi araştırmaya başladı. İzleyicilerin merakla beklediği Hakim dizisinin konusu ne? Hangi diziden uyarlama? Gibi pek çok soru da akıllara geldi. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Ömer Hakim rolüyle izleyicilerin karşısına çıktığı dizi, bu akraş ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi başarılı isimler yer alıyor. ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyen dizi, Your Honor dizisinden Türkçeye uyarlandı. Hakim dizisinin aslı olan Your Honor dizisinin konusu da merak konusu oldu.

HAkim

Hakim dizisinin konusu

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı, ideallerine bağlı ve çok dürüst bir Hakim olan Ömer, suça bulaşan oğlunu koruyabilmek adına çetin bir savaşın içine dalar. Eşinin ani ölümünün ardından, oğlu Ozan ile birlikte kendi hayatlarına devam etmeye çalışan Hakim Ömer Arif Derman dünyası, oğlu Ozan’ın kaza ile birinin ölümüne neden olmasıyla birlikte cehenneme döner. İdeallerine sadık ve dürüst bir Hakim olan Ömer, oğlunu koruyabilmek adına inandığı bütün ilkeleri yıkmak durumunda kalır. Oğlu Ozan’ın kaza sonucu öldürdüğü genç işe bir mafya liderinin oğludur. Bu durum işleri karmaşık bir hale sokar. Oğlunu kurtarmak için her şeyi ve herkesi feda etmeye hazır olan Hakim Ömer Arif, oğlu için girdiği yolsa farklı bir insan olmak zorunda kalır. İdealist Hakim Ömer’in, oğlu için ne kadar ileri gidebileceği merak konusu olur. 

Your Honor

Your Honor dizisinin konusu

Your Honor dizisi de ‘Kvodo’ isimli, İsrail yapımı bir diziden uyarlanmıştır. Your Honor dizisi, New Orleans’ta yaşanan bir davayı konu alır. Your Honor dizisinin başrolünde, Breaking Bad dizisinden akıllara kazınan oyuncu Bryan Cranston vardır. Bryan Cranston, oğlu suça bulaşmış bir hakim karakterine can vermektedir. Adalet için uzun yıllar boyunca Hakim koltuğunda oturan bir adam, oğlu için her şeyden vazgeçer ve onu koruyabilmek için kendini tehlikeye atar. Your Honor dizisi 10 bölümden oluşan bir dizidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal