Hakim dizisi orjinali Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Hakim, bilindiği üzere 'Your Honor' isimli bir diziden uyarlandı. Hakim dizisinin oyuncularının yanı sıra konusu da en çok merak edilen dizi oldu. İzleyiciler, Hakim dizisinin orjinali olan 'Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?' sorusuna yanıt arayarak dizinin nasıl ilerleyeceği ve biteceği hakkında bilgi sahip olmak istiyor. İşte, Your Honor'un hikayesi..

04.04.2022-21:45 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-21:45) Hakim dizisi orjinali  Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan ve Uğur Yücel'in oynadığı Hakim isimli dizi ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. 

Hakim Dizisi orjinali Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Yönetmenliğini Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir'in yaptığı senaryosunu da Yılmaz Şahin ile Çağla Kızılelma'nın yazdığı Hakim dizisi bilindiği üzere başrolünde Bryan Cranston’ın yer aldığı ABD'li drama dizisi 'Your Honor'dan uyarlandı.

Hakim Dizisi orjinali Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Hakim dizisinin oyuncularından çok konusu merak edilirken izleyiciler uyarlama olarak alınan Your Honor'un sonunun nasıl bittiğini araştırırken Hakim dizisinin gidişatı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston’un başrol oynadığı Your Honor dizisinde New Orleans’ta gelişen bir hukuk davası ele alınıyor. Oğlu suça karışan bir hakimi canlandıran Bryan Cranston'un 1 yıl önce eşini kaybettikten sonra birlikte yaşadığı oğlu Adam'ın başını büyük bir belaya sokması sonrası yaşanan gelişmeler konu ediliyor.

Hakim Dizisi orjinali Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Adam, genç bir çocuğa çarptıktan sonra panik yapar ve oradan ayrılır. Yaşadığı kazayı babasına anlattıktan sonra hayatını adaletten yana olmaya adayan Yargıç Michael, oğlunu polise teslim etmek üzere yola çıkar. Fakat polis merkezine giden Michael, oğlunun öldürdüğü gencin şehrin en büyük mafyasının oğlu olduğunu anlar ve oğlunu şikayet etmeden polis merkezinden ayrılır.

Hakim Dizisi orjinali Your Honor nasıl bitiyor, sonunda ne oluyor?

Yargıç Michael, ve oğlu Adam'ın bundan sonraki attıkları ve atacakları her adım olayları biraz daha karışık bir hale getirmeye başlar oğlunu kurtarma çabasına düşen babanın düştüğü ikilem farklı bir dille seyirciye aktarılıyor.

Bryan Cranston’un ergenlik çağında olan oğlunun işlediği suçu gizlemeye çalışan babanın hikayesinin işlendiği Your Honor isimli dizinin sonunda Rocco Baxter için adalet sağlanırken Kofi Jones’in hayatını kaybettiğini görmezden gelen Desiato içinde em ağır ceza verilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal