Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti, sağlık durumu nasıl? Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği iddia edildi

Son dönemin genç, güzel ve başarılı oyuncularından birisi olan Hafsanur Sancaktutan hakkında şok edici bir iddia ortaya atıldı. Magazin programı sunucusu Bircan Bali dün akşam yaptığı paylaşımda güzel oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia ederken, gazeteci Birsen Altundaş ise Hafsanur Sancaktutan’ın gıda zehirlenmesi geçirdiğini öne sürdü. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti, sağlık durumu nasıl? İşte soruların yanıtları...

16.01.2023-13:03 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-17:44) Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti, sağlık durumu nasıl? Hafsanur Sancaktutan’ın intihar ettiği iddia edildi

Güzelliği ve oyunculuğu dışında özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile ilgili olarak Bircan Bali’den hayranlarının kanını donduracak bir iddia ortaya atıldı. Bali, dün akşam yaptığı paylaşımda güzel oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti. Öte yandan gazeteci Birsen Altundaş ise Hafsanur Sancaktutan’ın gıda zehirlenmesi geçirdiğini öne sürdü. Hafsanur Sancaktutan ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri üzerine pek çok insan Hafsanur Sancaktutan’ın hayatı ve sağlık durumu hakkında araştırmalara başladı. Peki Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti, sağlık durumu nasıl?

Hafsanur Sancaktutan intihar mı etti, sağlık durumu nasıl?

Magazin programı sunucusu Bircan Bali, gündemi sarsacak olayla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Maalesef üzücü bir magazin haberi vermek için siyah fondayım! Çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip, bilelerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi. Nedenini araştırıyorum. İsmi, programımda açıklayacağım!"

Bali, dün yaptığı paylaşım sonrası yeni detaylar paylaşarak,  "Gencecik bir kızın hayatına son verecek kadar neler yaşadığını araştırıyorum" sözlerini dile getirdi ve genç oyuncunun Anadolu yakasındaki bir hastanede tedavi altına alındığını öne sürdü.

Hafsanur Sancaktutan İntihar Mı Etti

Hafsanur Sancaktutan’dan açıklama geldi

Sosyal medyada ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamalarda bulunan Hafsanur Sancaktutan, şu ifadeleri kullandı:

‘’Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan oyuncu Hafsanur Sancaktutan şu ifadeleri kullandı;

Herkese merhaba, Biraz önce TV'de yayınlanan bir magazin programında beni ve ailemi çok üzen, çok zor durumda bırakan bir haber yapıldı.

Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım için avukatım tarafından bu aşamada detaylı bir açıklama yapmamam istendi.

Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatını çok seven bir gencim! Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm. Basında ve sosyal medyada bu konuda vicdanlı davranılacağına inanıyor, habere itibar edilmeyeceğini umuyorum.

Hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum.’’

Hafsanur Sancaktutan İntihar Mı Etti-1

Hafsanur Sancaktutan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve tiyatroya ilgi göstermeye başlayan genç oyuncu, bu dallarda çeşitli ödüllerin sahibi oldu. 

2018 yapımı Gülperi adlı dizide Fidan karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan, daha sonra 2019 yapımı Aşk Ağlatır dizisindeki Ada Meryem Varlı karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2021 yılında yayınlanan Son Yaz dizisinde Yağmur Kara karakterini canlandıran 22 yaşındaki güzel oyuncu, 2022 yılında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakteriyle yer aldı.

Hafsanur Sancaktutan İntihar Mı Etti-2

Yaklaşık 3,5 yıldır bir başka oyuncu Deniz Can Aktaş ile sevgili olan Hafsanur Sancaktutan’ın meslektaşı ve sevgilisi Aktaş ile yakın bir zaman önce yollarını ayırdığı ifade edildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal