Hadise konserde şok yaşadı: Hayranı sahneye atladı! Omzundan darbe aldı

Geçtiğimiz akşam Bodrum’da konser veren Hadise, sahne şarkı söylediği sırada fotoğraf çektirmek bir hayranı yüzünden korku dolu anlar yaşadı. Erkek hayran, korumalardan kaçarken Hadise’nin omzuna çarptı.

26.07.2024-13:45 - (Son Güncelleme: 26.07.2024-14:08) Hadise konserde şok yaşadı: Hayranı sahneye atladı! Omzundan darbe aldı

Hadise, Bodrum’daki konserinde korku dolu anlar yaşadı. Yoğun konser maratonuna devam eden Hadise, Bodrum'daki konserinde sevilen şarkılarını peş peşe seslendirdi. Konser sırasında, bir hayranının sahneye fırlaması Hadise'ye zor anlar yaşattı.

Hayranı sahneye atladı

Akşam’da yer alan habere göre; Sıfır Tolerans şarkısını seslendiren Hadise, bir erkek hayranının sahneye çıkıp fotoğraf çektirmek istemesi nedeniyle panik yaşadı. 

Hadise konserde şok yaşadı: Hayranı sahneye atladı! Omzundan darbe aldı

Blog Yağmuru'nun haberine göre, Hadise'nin koruması hemen müdahale ederek hayranı uzaklaştırdı. Ancak, koruma ile hayran arasındaki arbede sırasında Hadise omzuna darbe aldı ve kısa bir şaşkınlık yaşadı.

Şaşkınlık anını hızla atlatan Hadise, omzunu tutarak şarkısını söylemeye devam etti. Konserin geri kalanında herhangi bir aksilik yaşamadan performansını sürdürdü.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal