Haaland için şok kampanya: Premier Lig’den ihrac edilmeli

Manchester City ile şu sıralarda oynanan Southampton mücadelesinde attığı golle şimdiden 20 gole ulaşan Norveçli golcü Erling Haaland, rakip İngiliz taraftarlarını korkutmuş gibi görünüyor. Taraftarlar genç forvetin ligden ihraç edilmesi için imza kampanyası başlattı. Detaylar haberimizde...

08.10.2022-18:43 - (Son Güncelleme: 08.10.2022-18:43) Haaland için şok kampanya: Premier Lig’den ihrac edilmeli

Yaz transfer döneminde Borussia Dortmund takımından İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City’ye transfer olan 22 yaşındaki Norveçli santrafor Erling Haaland, şu sıralarda devam eden Southampton mücadelesinde bu sezonki 20. golüne imza atarak büyük bir başarıya imza attı. Genç forvetin bu olağanüstü başarısı rakip takımların taraftarlarını endişelendirmiş olacak ki, Haaland hakkında son dönemin en ilginç kampanyalarından birisi başlatıldı. Buna göre taraftarlar genç forvetin ligden ihraç edilmesi için imza kampanyası başlattı.

Premier Lig’den ihraç edilmeli

Manchester City formasıyla lig ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 20 gole ulaşan Erling Haaland’ın bu eşsiz performansı İngiliz taraftarları harekete geçirdi.

Erling Haaland İhraç

İngiliz basınında yer alan haberlere göre "Erling Haaland bir robot olduğu için Premier Lig'den ihraç edilmeli" şeklinde başlatılan imza kampanyası Birleşik Krallık'ın dijital dilekçe sayfası üzerinden yapıldı. 100 bin imza hedefiyle başlatılan dilekçede sayı tam 2 milyon oldu.

Devler Ligi’nde şimdiden 28 gol

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan son maçta Kopenhag’ı 5-0 mağlup eden Manchester City’de Erling Haaland 2 golle takımına büyük katkıda bulunmuştu. Norveçli golcü Devler Ligi kariyerinde çıktığı 22 maçta 28 gole ulaşırken, 140 gol ile turnuvanın gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu olan Cristiano Ronaldo’ya ulaşması için çok uzun bir süre geçmeyecek gibi görünüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal