Gümüldürspor, Plaj Futbolu Şampiyonu Oldu

TFF Plaj Futbol Ligi Finalleri'nde Gümüldürspor, Manavgat Belediyespor'u yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

23.10.2024-19:43 - (Son Güncelleme: 23.10.2024-19:43) Gümüldürspor, Plaj Futbolu Şampiyonu Oldu

Gümüldürspor’un Hızla Yükselişi

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi Finalleri’nde büyük bir heyecan yaşandı. Bu yılki yarışmanın sonunda, Gümüldürspor rakibi Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Final Maçı Sonuçları

Milli Egemenlik Stadı Plajı'nda düzenlenen finalde Gümüldürspor, zorlu geçen karşılaşmada Manavgat Belediyespor'u 2-1 yenerek şampiyonluk unvanını elde etti.

Üçüncülük Maçı

Finaller sonrasında yapılan üçüncülük mücadelesinde ise City Line Alanya Belediye Spor, Erciş Belediye Spor'u 12-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Ödüller ve Başarılar

Turnuvanın ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde, Gümüldürspor'un star oyuncusu Serkan Banazlı en değerli oyuncu ödülünü kazanırken, Manavgat Belediyespor'dan Mehmet Aşlamacı en iyi kaleci, Boris Nikonorov gol krallığı ve Gümüldürspor'dan Amid Nazarov fair play ödülünü aldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi...

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi Finalleri’nin şampiyonu Gümüldürspor oldu. Milli Egemenlik Stadı Plajı'nda oynanan TFF Plaj Futbol Ligi Süper Finallerinin son maçında Gümüldürspor ile Manavgat Belediyespor karşılaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal