Gülşah Gizem Angı kimdir? Gülşah Gizem Angı neden öldü? Genç kızdan üzen haber geldi

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde yönetici olan Gülşah Gizem Angı'dan üzücü haber geldi. İddialara göre girdiği ameliyatta beynine pıhtı atması sonucu hayatını kaybeden Gülşah Gizem Angı'nın bu ani ölümü dolayısıyla sevenleri yasa boğulurken birçok kişi de gündem olan ismi merak etmeye başladı. 'Gülşah Gizem Angı kimdir' ve 'Gülşah Gizem Angı neden öldü' gibi sorular arama motorlarında yer almaya başladı.

07.04.2022-20:13 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-20:22) Gülşah Gizem Angı kimdir? Gülşah Gizem Angı neden öldü? Genç kızdan üzen haber geldi

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin yöneticiliğini yapan Gülşah Gizem Angı, ölüm haberiyle gündeme oturdu. Miyom ameliyatı olmak için girdiği operasyonda, ortaya atılan iddialara göre beynine pıhtı atması sonucunda yaşamını yitirdi.

Gülşah Gizem Angı kimdir?

Antalya'da bir 5 yıldızlı otelin yöneticiliğini yapan Gülşah Gizem Angı, Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Kalite Yönetimi'nden mezun olarak hemen ardından ABD'ye giderek staj görmüştür. Stajını tamamlamasının ardından ise Türkiye'ye dönerek 5 yıldızlı otelde yönetici olarak işe başladı.

Gülşah Gizem Angı neden öldü?

Gülşah Gizem Angı neden öldü?

Gülşah Gizem Angı, 30 dakika sürecek olan miyom ameliyatı olmak üzere geçen gün Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne yattı. Burada saat 13.00'te ameliyata alınan 33 yaşındaki kadının, operasyon sırasında fenalaştığı ve sadece 30 dakika sürmesi beklenen ameliyatta hayatını kaybettiği öğrenildi. 30 dakikada bitmesi beklenen operasyonun yaklaşık olarak 5 saat sürmesinin ardından iddialara göre Gülşah Gizem Angı'nın beynine pıhtı attığı ve bunun sonucunda hayatını kaybettiği söylendi.

Aile savcılığa müracaat etti

Gülşah Gizem Angı, 30 dakika sürmesi beklenen miyom ameliyatı sonrasında ölüm haberinin alınmasının ardından ailesi savcılığa müracaat etti. Daha sonra Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsiden sonra morgdan alınan Gülşah Gizem Angı'nın cenazesi, Meydankavağı Mahallesi'ndeki Türbeli Mezarlığı'na defnedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal