Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 Green Card sonuç sorgulama ekranı

ABD’de yaşama fırsatı tanıyan Green Card başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Green Card başvurularını gerçekleştiren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek için arama motorlarından araştırma yapmaya başladı. Peki Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanır? İşte 2024 Green Card sonuç sorgulama ekranı…

18.11.2023-17:09 - (Son Güncelleme: 18.11.2023-17:09)

ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu tarafından gerçekleştirilen Green Card başvuru işlemleri 4 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında tamamlandı. Başvurularını gerçekleştiren ve ABD’de yaşamak isteyenler vatandaşlar ise 2024 Green Card sonuç tarihi araştırmaları için internete yöneldi. Peki Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı, Ne Zaman açıklanacak? 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanır?

2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanır?

ABD’den gelen bilgilere göre 2024 Green Card başvuru sonuçları sona ererken sonuç tarihi de belli oldu. Başvuru tarihlerinin yer aldığı internet adresine sonuç tarihi de eklendi.

4 Ekim'de başlayan Green Card başvuruları, 7 Kasım 2023 tarihine kadar dvprogram.state.gov internet adresinden alındı.

Belirlenen takvime göre, Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilecek.

Green Card

Green Card sonuçları nasıl sorgulanır?

DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden adayların erişimine açılacak olan Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebilecek.

Green Card sonuç sorgulama nasıl yapılır?

Green Card başvuru sonuçlarına dvlottery.state.gov adresinden ulaşmak mümkün.

Çıkan sayfada “uyarı” bulunmaktadır. Uyarı ise sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi”nin eksisiz bir şekilde doldurulmasını istemektedir. Continue linkine basıldıktan sonra yeni bir link açılacaktır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal