Granada-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

La Liga’da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, ligin 35. haftasında deplasmanda Granada ile karşılaşacak. Milli futbolcumuz Arda Güler’in karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Peki Granada-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? İşte detaylar…

11.05.2024-17:09 - (Son Güncelleme: 11.05.2024-17:09) Granada-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid, İspanya La Liga’da deplasmanda Granada ile karşılaşacak. Geçen hafta Cadiz’i yenerek bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid’de Arda Güler’in karşılaşmada ilk 11’de yer alması bekleniyor. Lige veda eden Granada ise şampiyon karşısında sürpriz bir sonuç alarak taraftarını sevindirmeye çalışacak. Peki Granada-Real Madrid maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

Granada-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Granada Real Madrid maçı 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü TSİ 19.30’da oynanacak. Karşılaşma S Sport’ta canlı olarak izlenebilecek.

Granada-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid, önümüzdeki müsabakada Granada ile karşı karşıya gelecek kadrosunu açıkladı. Takımın kamp kadrosunda, genç yetenekler Bellingham, Korros ve Vinicius Junior dikkat çekiyor. Tecrübeli teknik direktör Ancelotti'nin, Bayern Münih maçında forma giymiş oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor.

Kırmızı ve beyazın temsilcisi Real Madrid'in kadrosunda; Courtois, Lunin, Kepa, Carvajal, Militao, Nacho, Lucas, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Callos, Arda Güler, Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu ve Brahim gibi birbirinden değerli futbolcular yer alıyor. A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, son maçlarda sergilediği performansla göz doldurdu. Benzer şekilde, İtalyan teknik adamın, Granada maçında da Arda Güler'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal