Göztepe, Trabzonspor'u 2-1 Mağlup Etti

Trendyol Süper Lig'de Göztepe, Trabzonspor'u zorlu bir maçta 2-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

26.10.2024-21:15 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-21:16) Göztepe, Trabzonspor'u 2-1 Mağlup Etti

Trendyol Süper Lig 10. Hafta Mücadelesi

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında, Göztepe sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadele, Göztepe'nin 10 kişi kalmasına rağmen 2-1'lik galibiyetle sonuçlandı.

Maçın Gelişimi

46. dakikada Isaac Solet'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şut, Trabzonspor kalecisi Uğurcan tarafından kornere uzaklaştırıldı. Maçın 60. dakikasında Göztepe öne geçti. Hızlı gelişen atakta Juan'ın yaptığı orta, savunmadan döndükten sonra Isaac Solet'in kafa vuruşuyla filelere gitti ve durum 1-0 oldu.

Penası ve Goller

62. dakikada, ceza sahasında Lundstram'ın şutunun ardından Bokele'nin elle müdahalesiyle hakem Cihan Aydın, penaltı kararı verdi. Aynı dakikada penaltıyı kullanan Banza, Trabzonspor'un eşitlik golünü kaydetti: 1-1.

Son Anlar ve Galibiyet

81. dakikada Visca'nın ortasında Umut Bozok'un kafa vuruşu dışarı gitti. 84. dakikada Göztepe, Tijanic'in ceza sahası dışından vurduğu topun direğe çarpmasıyla gole çok yaklaştı. Bu pozisyonun ardından 86. dakikada Cham'ın serbest vuruşunda Banza'nın kafa vuruşu, Göztepe kalecisi Lis'in müdahalesiyle kornere gitti.

Maçın sonlarına yaklaşırken, 90+2. dakikada Göztepe bir kez daha öne geçti. Göztepe kalesi önünde yaşanan karambolde, Matsuki'nin pasıyla buluşan Tijanic, ceza sahasında yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve final skoru 2-1 oldu.

Bu sonuçla Göztepe, zorlu bir mücadelenin ardından önemli bir 3 puan alarak puan tablosundaki yerini sağlamlaştırmış oldu.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe ile Trabzonspor, Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaştı....

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe ile Trabzonspor, Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaştı. Bir pozisyonda Trabzonspor oyuncusu Enis Bardhi (8) ile Göztepe oyuncusu Juan Santos Da Silva (11) mücadele etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal