Göztepe Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de prestij mücadelesine çıkacak Göztepe ile Çaykur Rizespor’dan hangisinin galip geleceği bugün netleşecek. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Göztepe Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Göztepe Rize youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Konu hakkında yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

01.05.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-22:00) Göztepe Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 35. hafta heyecanı bugün oynanacak 4 maçla beraber tüm hızıyla devam ediyor. Günün maçlarından birisi olan Göztepe Çaykur Rizespor maçında her iki takım da taraftarlarını mutlu etmek adına sahaya çıkacak. Son maçında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan ve Süper Lig’e veda eden Göztepe Çaykur Rizespor maçında kazanarak taraftarından özür dilemek istiyor. Çaykur Rizespor ise geçen hafta aldığı 6-0’lık Fenerbahçe mağlubiyetini telafi etmek ve Süper Lig’e iyi bir şekilde veda etmek için İzmir deplasmanında kazanmayı amaçlıyor.

Göztepe Çaykur Rizespor maçı ne zaman oynanacak?

Süper Lig’in 35. hafta maçında Göztepe ile Çaykur Rizespor bugün saat 20.30’da Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacak. Volkan Bayarslan’ın yöneteceği maç Bein Sports 2 ekranlarında yayınlanacak.

Göztepe Rize

Göztepe Çaykur Rizespor maçında az sayıda futbol severin tribünde olacağı tahmin ediliyor.

Göztepe Çaykur Rizespor muhtemel ilk 11’ler:

Göztepe: Piric, Murat, Kahraman, Arslanagic, Berkan, Soner, Yalçın, Tijanic, Halil, Lourency, Santo

Çaykur Rizespor: Gökhan A., Gökhan G., Ponck, Holmen, Eren, Fabricio, Boldrin, Boyd, Sabo, Bolaise, Pohjanpalo

Göztepe Çaykur Rizespor maçı son erdikten sonra maçın özetini Bein Sports’un internet üzerinden izleyebilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal