Göztepe Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasındaki Göztepe Alanyaspor mücadelesi spor severlerin dikkatini çekiyor. Maçın özet görüntülerine ulaşmak isteyen futbol severler ise internet üzerinden Göztepe Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Göztepe Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırmayı sürdürüyor. Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

19.03.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-16:25) Göztepe Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de hem üst sıraları hem de küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Göztepe kümede kalma yarışında Akdeniz ekibi Alanyaspor'u konuk ettiği mücadelede çok önemli bir üç puan kaybeti. Konuk ekip Alanyaspor zorlu deplasmanda Avrupa kupaları ümidini devam ettirmek istediği mücadelede aldığı 2-0'lık skorla oldukça önemli bir galibiyet aldı.

Göztepe Alanyaspor maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’deki Göztepe Alanyaspor mücadelesi Cumartesi günü saat 16:00'da oynandı. Mücadeleyi futbolseverler BeIN Sports ekranlarından canlı olarak takip etti.

Göztepe Alanya

Göztepe’de tehlike çanları çalmaya devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen İzmir ekibi Göztepe, yeni teknik direktörü Tomas önderliğinde çıktığı 2. karşılaşmada da galibiyetle tanışamadı. Küme düşme hattında yer alan sarı kırmızılı ekip kendi sahasına aldığı mağlubiyet ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Alanyaspor form grafiğini yükseltiyor

Sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmak isteyen Alanyaspor, Teknik Direktör Francesco Farioli yönetiminde her geçen hafta gelişen oyununu İzmir deplasmanında da devam ettirmeyi başardı.

Göztepe - Alanyaspor 11'ler:

Göztepe: 

İrfan Can, Kerim, Angel, Arslanagic, Burekovic, Nwobodo, Tijanic, Soner, Ndiaye, Halil, Santo

Alanyaspor: 

Marafone, Milunovic, Awaziem, Fatih, Furkan, Novais, Efkan, Tayfur, Emre, Efecan, Diedhiou

Göztepe Alanyaspor maçı özeti için Bein Sports’un intenet sitesine giriş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal