Gorr karakter özellikleri nedir? Christian Bale'in canlandırdığı Gorr the God Butcher karakteri Thor'dan güçlü mü?

Film sektörüne yeni giriş yapan Thor: Love and Thunder filmin sevilen karakteri Gorr merakları üzerine çekti. Christian Bale'nin hayat verdiği Gorr kimdir, nasıl bir karakter, özellikleri nelerdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Thor: Love and Thunde filminin Gorr karakteri hakkında merak edilenler haberimizde

25.05.2022-09:25 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-09:25) Gorr karakter özellikleri nedir? Christian Bale'in canlandırdığı Gorr the God Butcher karakteri Thor'dan güçlü mü?

Thor: Love and Thunde filmi izleyiciler ile buluştu. Filmde dikkatleri üzerine çeken Gorr karakteri ise internet üzerinden sıklıkla araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncu Christian Bale'nin canlandırdığı Gorr karakterinin meraklar arttı. İşte, Gorr karakteri hakkında detaylı bilgiler haberin devamında

Gorr The God Butcher kimdir?

Amerika'nın çizgi romanlarından olan Gorr The God Butcher kurgusal bir karakterdir. Kötü karakter olan Gorr, Thor: Love and Thunde filminde yer alırken Christian Bale tarafından da canlandırılmaktadır.

Thor: Love and Thunde filmin yayın tarihi

Yoğun ilgiler üzerine filmin serilerine start verildi. 2013 yılında Thor: God of Tunder 2 serisinin yayınlanmasının ardından şimdilerde ise rövanşta Thor: Love and Thunde filmi var. Thor serisine gelen beğeniler üzerine uzun aradan sonra seriye devam edildi.

Gorr kimdir, özellikleri nelerdir?

Gorr biyografisi

Kötü karakter olarak filmlerde yer alan Gorr, susuzluğun ve vahşi hayvanların fazlasıyla bulunduğu çorak bir bölgede hayatını geçirdi. Tanrının bunlara yardım etmemesi dikkatlerden kaçmazken Gorr ve ailesinin tanrıya tapmaları şaşkınlıkla izlenmeye neden olmaktadır. Ailesinin ölümü sonra tanrının olmadığını düşünen Gorr, kabinesi tarafından fazlasıyla sorun yaşadı. Tanrıların varlığını öğrendiğinde üzücü bilgiyi de öğrendi. Aslında tanrıların ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmediği ortaya çıkarken Gorr, hepsini öldüreceği için yemin etti. Gorr'un oğlu babasının tam tersi olarak kurgulanmış bir karakterdir. Babasının yer aldığı durumu küçükser ve Thor'a patlamayı emme gücü verir. Filmlerin devam etmesiyle Thor, Gorr'u öldükrmek için mücadaleler devam ediyor.

Gorr özellikleri ve yetenekleri

- All-Black Necrosword'a sahiptir.

- İnsanüstü güce ve dayanıklılığa sahiptir.

- Ölümsüzdür

Gorr'a verilen All-Black Necrosword bıçağı symbiote'ların babası olan Knull tarafından ölmüş bir Celestial'in başı kullanılarak dövülmüştür. Bıçak sahiplerinin yüksek hızda uçmasını sağlayan kanatlar ve Berserker örtüsü oluşturumasına izin vermektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal