Gönül Dağı yeni sezonda devam ediyor mu? TRT Gönül Dağı yeni sezon onayını aldı mı?

Bazen duygu dolu bazen de yüzleri gülümseten sahneleri ile seyirciyi kendine bağlayan ekranların en sevilen dizlerinden bir olan Gönül Dağı 'nda iki önemli gelişme aynı anda yaşanacak. İleri bir tarihe ertelenen Gönül Dağı dizisinin bu hafta için televizyon ekranlarında yer alamayacak olması seyirciyi üzdü ve dizinin sezon finali tarihi hakkında da TRT1 tarafından çok çarpıcı bir açıklama yapıldı. Peki Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonda ekranlarda olacak mı? Gönül Dağı dizisi ekranlara veda mı edecek? sorularının yanıtları ise haberimizin devamında..

11.05.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-21:41) Gönül Dağı yeni sezonda devam ediyor mu? TRT Gönül Dağı yeni sezon onayını aldı mı?

Teoman Gök tarafından kaleme alınana ve Köprü Film 'in imzasını taşıyarak 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren ekranlarda seyirci karşısına çıkan Cumartesi günlerinin en çok izlenen ve sevilen dizisi Gönül Dağı 'ndan peş peşe iki ayrı hüzünlü haber geldi. Eskişehir 'in Sivrihisar ilçesinde iki sezon boyunca çekimlerine devam edilen efsane dizinin 63. bölümünün bu hafta Cumartesi gününde TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşmayacak olması dizinin takipçilerini hüzne boğdu.

Gönül Dağı sezon finali ne zaman

Mustafa Çiftçi 'nin hikayelerinden uyarlama olarak ekranlara yansıtılan dizi, Ramazan Bayramı haftasının araya girmiş olmasından dolayı tam 1 hafta boyunca ekranlara gelmeyerek seyircisinden ayrı kalacak. Ferhat Eşsiz tarafından yapımcılığı üstlenilen Gönül Dağı 'nın 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü itibari ile kaldığı yerden devam ederek yeni bölümü ile yeniden seyirci karşısına çıkacağının haberinden sonra çok sevilen dizinin sezon finali tarihi ile ilgili de bir açıklama geldi.

Gönül Dağı dizisi ne zaman sezon finali yapacak

Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı 'nın oturduğu ve ekranların en yüksek reyting oranlarına sahip olan dizileri arasında bulunan Gönül Dağı, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü 65. yeni bölümü ile ekranlara gelerek sezon finali yapacak ve bir sonraki sezon için ara vermiş olacak.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal