Gökçe Yanardağ, 'İçimizdeki Ateş' diziyle ekranlara bomba gibi geri dönüyor!

Bir süredir yeni projelerde yer almayan ünlü oyuncu Gökçe Yanardağ, 'İçimizdeki Ateş' isimli diziye evet diyerek ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

09.06.2022-20:26 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-20:26) Gökçe Yanardağ, 'İçimizdeki Ateş' diziyle ekranlara bomba gibi geri dönüyor!

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın üstlendiği ve kadrosunda Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı'nı yanı sıra Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu ve Erdem Şanlı'ya da yer veren 'İçimizdeki Ateş' dizisi ATV ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Zengin oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle izleyiciler karşısına çıkacak olan dizi projesinde aynı zamanda bir süredir ekranlardan uzak kalan Gökçe Yanardağ'da bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk bölüm fragmanı yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisi, izleyiciler tarafından beğeni topladı ve dizinin yayın günü sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren dizi projesinde, uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz Gökçe Yanardağ'ın da yer alması ünlü oyununun hayranlarını oldukça fazla sevindirdi.

Gökçe Yanardağ

Gökçe Yanardağ, 'İçimizdeki Ateş' diziyle ekranlara bomba gibi geri dönüyor!

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen 'Güneşi Beklerken' isimli diziyle büyük çıkış yakalayan ve ardından 'Kırgın Çiçekler', 'Elimi Bırakma' gibi farklı dizilerde de oynayan başarılı oyuncu Gökçe Yanardağ, bilindiği üzere bir süredir ekranlarda görünmüyordu. gelen projeleri değerlendirmeye alan ünlü oyuncu İçimizdeki Ateş' kadrosuna katılmaya karar verirken bu anlamda yapım şirketine evet dedi ve dizinin kadrosunda yerini aldı.

Dizinin ilk bölüm fragmanı izleyenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve dizinin ne zaman ekranlarda olacağı merak konusu oldu. Henüz bu konuyla ilgili net bir açıklama yapılmadığı görülürken, İçimizdeki Ateş dizisinin ayın günü ve saati ile ilgili bilgi aktarıldığında detaylar haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal