God of War Ragnarok PC ne zaman çıkacak? God of War Ragnarok PC kaç GB? 2024 God of War Ragnarok PC sistem gereksinimleri

Tüm zamanların en iyi aksiyon-macera oyunları arasında gösterilen God of War Ragnarok oyununun PlayStation 4 ve PlayStation 5’ten sonra PC’ye geleceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Peki God of War Ragnarok PC ne zaman çıkacak? God of War Ragnarok PC kaç GB? İşte 2024 God of War Ragnarok PC sistem gereksinimleri…

29.08.2024-17:18 - (Son Güncelleme: 29.08.2024-17:18) God of War Ragnarok PC ne zaman çıkacak? God of War Ragnarok PC kaç GB? 2024 God of War Ragnarok PC sistem gereksinimleri

2022 yılının sonbahar döneminde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulan God of War Ragnarok’un PC’ye geleceği tarih geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. Santa Monica Studio’nun en başarılı yapımı olarak bilinen God of War serisinin en son oyunu olan God of War Ragnarok’un PC versiyonu hakkında yapılan araştırmalar God of War Ragnarok PC çıkış tarihi, God of War Ragnarok PC ne zaman gelecek, God of War Ragnarok PC Steam, God of War Ragnarok PC kaç GB, God of War Ragnarok PC sistem gereksinimleri gibi terimlerle sürüyor.

God of War Ragnarok PC fiyatı ne kadar?

Sony Interactive Entertainment, büyük bir heyecanla beklenen God of War: Ragnarök'ün PC sürümünün çıkış tarihini resmen açıkladı. 19 Eylül 2024 tarihinde oyunseverlerle buluşacak olan yapım, bilgisayar platformunda da macerayı doruklara taşımaya hazırlanıyor.

Duyuruya eşlik eden bir tanıtım videosu da oyunseverlerin beğenisine sunuldu. PC sürümüne ait bu videoda, oyunun görsel zenginliği ve atmosferi gözler önüne serildi. God of War: Ragnarök, şimdiden Steam ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açıldı. Steam'de 49,99 dolar fiyat etiketiyle listelenen oyun, Epic Games Store'da ise 1.499 TL'den satışa sunuluyor.

Efsanevi hikaye, yüksek kaliteli görsellerle harmanlandı

2018 yılında çıkan God of War oyununun devamı niteliğindeki God of War: Ragnarök, oyuncuları Kratos ve oğlu Atreus'un İskandinav mitolojisinden esinlenen destansı macerasına davet ediyor. Santa Monica Studio tarafından geliştirilen oyun, hem görsel efektleriyle hem de güçlü hikayesiyle büyük övgü toplamıştı. PC sürümüyle birlikte, bu efsanevi hikaye çok daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

God of War Ragnarok PC ne zaman çıkacak?

PC oyuncuları için özel olarak optimize edilen God of War: Ragnarök, etkileyici grafikleri ve akıcı oynanışıyla dikkat çekiyor. Kratos'un mücadelesine bilgisayar ekranlarında eşlik etmek isteyen oyuncular, 19 Eylül 2024'te oyunu deneyimleyebilecek. Bu tarih, God of War serisinin hayranları için bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor.

Oyunun PC sürümüne dair bu gelişmeler, God of War: Ragnarök'ü sadece bir konsol oyunu olmaktan çıkararak, geniş kitleler tarafından erişilebilir bir hale getirecek. PC oyuncuları, Kratos ve Atreus'un hikayesini artık kendi bilgisayarlarında yaşayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal