Giresunspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Giresun Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Giresunspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Giresun Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri, Giresun Gaziantep özet Bein Sports, Giresunspor Gaziantep FK maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

14.03.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-09:29) Giresunspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Giresun Gaziantep youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 29. haftada oynanan kritik karşılaşmada Giresunspor kendi sahasında oynadığı mücadelede Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekipte golleri Serginho ve Chiquinho kaydederken konuk ekibin tek golünü ise penaltı atışından Alexandru Maxim kaydetti.

Giresunspor Gaziantep FK maçı saat kaçta oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasının kapanış karşılaşmalarından birisi olan Giresunspor Gaziantep FK mücadelesi Pazartesi günü saat 20.00’de Giresun Çotanak Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Giresunspor Gaziantep FK maçında kim düdük çaldı?

Giresunspor Gaziantep FK maçında Kadir Sağlam düdük çaldı. Maçın yardımcı hakemleri ise Serkan Olguncan ve Ali Tuna görev aldı. VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturdu.

Giresun Gaziantep

Giresunspor çok önemli bir galibiyet aldı

Giresunspor alt sıralardan kurtulmak istediği Spor Toto Süper Lig'de hayati bir üç puan kazanmayı başardı. Yeşil beyazlı ekip kendi sahasında oynadığı kritik Gaziantep karşılaşmasında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak puanını 35'e yükseltmeyi başardı.

Gaziantep FK'da kötü gidişat devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde çıktığı son 5 karşılaşmada galibiyet hasreti yaşayan Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak deplasmanda oynadığı Giresunspor karşılaşmasında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Giresunspor - Gaziantep FK 11'ler:

Giresunspor: 

Okan, Hayrullah, Peres, Diarra, Aziz, Flavio, Traore, Sergio, Suleymanov, Ciquinho, Umut

Gaziantep FK: 

Günay, Oğuz, Caulker, Papy, Tosca, Sagal, Doğan, Furkan, Recep, Maxim, Muhammet

Giresunspor Gaziantep FK maçının özet görüntüleri için Bein Sports’un intenet sitesine giriş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal