Genç Muay Thai Şampiyonu Selin Nur Kazan'ın Büyükler Hedefleri

Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonu Selin Nur Kazan, büyükler kategorisinde de şampiyonluk peşinde koşuyor.

09.10.2024-11:05 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-11:05) Genç Muay Thai Şampiyonu Selin Nur Kazan'ın Büyükler Hedefleri

Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonu Selin Nur Kazan'ın Hedefleri

Bolu'da muay Thai sporuna babasının desteğiyle başlayan 16 yaşındaki Selin Nur Kazan, gençler kategorisinde elde ettiği başarıları büyüklerde de sürdürmek istiyor.

Tayland'daki Şampiyonluk

Kazan, eylül ayında Tayland'da düzenlenen Gençler Dünya Muay Thai Şampiyonası'nda 71 kiloda birincilik elde etti. Şimdi, gelecek yıl büyükler kategorisinde de şampiyon olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun Antrenman Programı

Antrenmanlarını Karaçayır Mahallesi'ndeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait spor salonunda, milli takım antrenörü Emrah Sarıcaer eşliğinde haftanın 7 günü sürdüren Kazan, "Büyükler kategorisinde de dünya şampiyonu olmak istiyorum," diyor.

Çalışmalarında Motivasyon ve Hedef

Müsabakalardaki heyecanı ve stresini dile getiren Kazan, hayatının en önemli maçına çıktığını belirtiyor. Selin, "Bir sene boyunca en iyi olmak için çalıştım. Amacımız bu sıkletin en iyisi olmaktı," diye ekliyor. Antrenmanlarının yoğun geçtiğini, teknik, taktik, kuvvet ve kondisyon çalışmalarına odaklandıklarını vurguluyor.

Gençlere Tavsiye

Kazan bu sporu büyük bir tutkuyla yaptığını ve gençlere muay Thai ile ilgilenmelerini öneriyor.

Emrah Sarıcaer'den Destek

Milli takım antrenörü Emrah Sarıcaer ise Selin ile birlikte sıkı bir çalışma yürüttüklerini aktararak, "Hedefimiz Selin'in başarılarına yeni başarılar eklemek," ifadelerini kullanıyor. Sarıcaer, Kazan'ın büyükler kategorisinde de dünya şampiyonu olması için çaba sarf ettiklerini belirtiyor.

Bolu'da babasının yönlendirmesiyle başladığı muaythaide dünya gençler şampiyonu olan milli sporcu...

Bolu'da babasının yönlendirmesiyle başladığı muaythaide dünya gençler şampiyonu olan milli sporcu Selin Nur Kazan, başarısını yeni şampiyonluklarla taçlandırmak istiyor. Kazan, AA muhabirine açıklamada bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal