Genç Erkek Boks Milli Takımı, Dünya Şampiyonası Hazırlıklarını Kastamonu'da Sürdürüyor

Genç Erkek Boks Milli Takımı, Kastamonu'da Dünya Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor.

11.10.2024-19:47 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-19:47) Genç Erkek Boks Milli Takımı, Dünya Şampiyonası Hazırlıklarını Kastamonu'da Sürdürüyor

Genç Erkek Boks Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Genç Erkek Boks Milli Takımı, Dünya Şampiyonası için Kastamonu'da gerçekleştirilen kamp çalışmalarına devam ediyor. Ekip, Karadağ'da 20 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan şampiyona öncesinde bu ayın başında Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde antrenmanlara başladı.

Yoğun Çalışmalar ve Altın Madalya Hedefi

Ay-yıldızlı takım, 13 farklı sıklette mücadele ederek, günde iki idman ile hazırlık sürecini sürdürüyor. Milli Takım Başantrenörü Yavuz Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenmanların yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi.

Kılıç, sporcuların performansının her geçen gün yükseldiğini belirterek, "Nisan ayında gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda bu ekiple birlikte iki bronz madalya kazandık. Dünya Şampiyonası'nda da altın madalyalar kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Sporcularımızın performansları oldukça iyi. Antrenmanlarla günden güne seviyelerini artırıyoruz ve en iyi performansı sergilemek için gereken tüm çabayı gösteriyoruz," dedi.

Hazırlık Süreci Devam Ediyor

Kampa katılan sporcuların, şampiyonanın başlayacağı 20 Ekim'e kadar antrenmanlarını sürdüreceğini vurgulayan Kılıç, Milli takımın hedeflerini ve umutlarını paylaşarak, başarıda kararlılıklarını dile getirdi.

Genç Erkek Boks Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası kapsamında Kastamonu'da girdiği kamp sürüyor....

Genç Erkek Boks Milli Takımı'nın, Dünya Şampiyonası kapsamında Kastamonu'da girdiği kamp sürüyor. Milli takım, Karadağ'da 20 Ekim - 5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek şampiyona kapsamında bu ayın başında Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalara başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal