Genç Boksörler Dünya Şampiyonası için Hazır

Türk genç boksörleri, Dünya Şampiyonası'nda madalyalar kazanmayı ve İstiklal Marşı'nı okutmayı hedefliyor.

21.10.2024-11:54 - (Son Güncelleme: 21.10.2024-11:54) Genç Boksörler Dünya Şampiyonası için Hazır

Genç Boksörler, Dünya Arenasında Madalya peşinde

Genç boks ekipleri, Karadağ'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda başarı hedefliyor. Son hazırlıklarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde tamamlayan Genç Kadın Boks Milli Takımı ve Genç Erkek Boks Milli Takımı, organizasyonun başlayacağı yarın, şampiyonada ringe çıkmak için sabırsızlanıyor.

Milli Takım Antrenörleri Umut Veriyor

Genç Kadın Boks Milli Takımı Antrenörü Naci Oral, takımın performansından memnun olduğunu belirterek, "Çocukları çok iyi tanıyoruz. Ne yapabileceklerini biliyoruz. En az iki sıklette İstiklal Marşı'mızı okutmayı hedefliyoruz. 2028 Olimpiyatları'nın yapı taşları bu ekip. Altyapıdan gelen sporcularımız, ablalarını örnek alarak sahada en iyi performanslarını sergileyecekler" ifadelerini kullandı.

Erkek Takımının Hedefi Var

Genç Erkek Boks Milli Takımı Antrenörü Yavuz Kılıç, takıma güveniyor. Kılıç, "Avrupa Şampiyonası'nda iki bronz madalya kazanmıştık. Şimdi sağlık problemleri nedeniyle birkaç sıklet eksik katılacağız, ama hedefimiz daha iyi sonuçlar almak" dedi.

Boksörlerin Hayalleri

Milli boksör Mert Aybuga, "İlk kez Dünya Şampiyonası'na katılıyorum. Hedefim dünya şampiyonu olup olimpiyatlara gitmek" dedi. Diğer bir milli boksör Esmaül Hüsna Babat ise, "Beş yıldır Türkiye şampiyonuyum. Bu yıl Dünya Şampiyonası'nda elimden gelenin en iyisini yapıp şampiyon olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Genç milli boksörler, Karadağ'daki Dünya Şampiyonası'ndan madalyalarla dönmek istiyor. Gençler...

Genç milli boksörler, Karadağ'daki Dünya Şampiyonası'ndan madalyalarla dönmek istiyor. Gençler Dünya Boks Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde 3 hafta süren kamp tamamlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal