Gelinim Mutfakta Sunucusu Nursel Ergin Sessizliğini Bozdu! Ayrılmasının Perde Arkasını Bir Bir Anlattı

Gelin ve kaynanaların birlikte yarıştığı Gelinim Mutfakta programının eski sunucusu Nursel Engin, programdan ayrılmasının arkasında yatan nedenleri anlattı. Engin, ''daha güzel uğurlanabilirim'' dedi.

07.09.2024-14:15 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-14:15) Gelinim Mutfakta Sunucusu Nursel Ergin Sessizliğini Bozdu! Ayrılmasının Perde Arkasını Bir Bir Anlattı

Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan, kaynana ve gelinlerin birlikte yarıştığı ve kazananın bilezik aldığı yarışma ''Gelinim Mutfakta'nın'' sunucusu Nursel Ergin, yeni sezonda sunuculuk yapmayacağını duyurmuştu. 

Yeni Sunucu Aslı Hüner Oldu

Yeni sezonda Nursel Ergin'in yerine ''Gelin Evi'' sunucusu Aslı Hüner getirildi. Bu durum Gelinim Mutfak 'ta fanları ve izleyicileri tarafından olumsuz karşılanmıştı. 

Sessizliğini Bozdu

Ünlü sunucu sosyal medyadan kendisine yöneltilen ''Neden Ayrıldın?'' , ''Nursel Ergin Geri Dön'' gibi yorumlar karşısında sessizliğini bozdu ve programdan ayrılmasının perde arkasını anlattı.


Nursel Ergin'den ''Gelinim Mutfakta'' Açıklaması

Kayınvalidesini Kaybetti

“15 yıldır ekran başında beni sevenler, eski kayınvalideme olan sevgimi bilir. O yüzden hani hatırlayın ekranda defalarca yaptık bu toplu duayı, benim için güzel yüreğinizle bir dua edin bu gece Nahide sultanıma. Bu gece önemli, bu gece zor...

''Sessizliğimi Korudum Ama...''

Epey uzun bir yazı oldu ama madem dertleşiyoruz. Ben neredeyim ve programdan neden ayrıldım onun cevabına...  Öncelikle ben ‘Yeni sezonda dinlenmek istiyorum, ailemle vakit geçirmek istiyorum’ gibi bir açıklama yapmadım. Sessizliğimi korudum ama bugün duygularım tavan...”


''Vedamı Yaptım Ama Yapımcı Kesmiş''

“Aslında bir anda puf olmadım. Ben ayrılacağımı zaten gerekli zamanda bildirmiştim. Ve son gün size gözlerim dolu dolu ‘sezonda yokum’ deyip vedamı ettim ama yapımcım size sunmayı uygun görmeyip kesmiş. 

''Etik Değerlerimiz Uyuşmadı''

Ayrılma sebebim tamamen program ile etik değerlerimin uyuşmamasıydı. Ben de sunucu olarak izin istedim. Benim annelere ve bu ilişkilere bakış açım 18 yaşında Nahide sultana gelin geldiğimden beri değişmedi.”


''Daha Güzel Uğurlanabilirdim''

“İşte bu sebeple rahat hissedemedim programın içinde. Bir sürü Sağlık problemleri yaşamaya başladım... Belli ki buraya kadardı. Ve 595 bölüm en fazla bölüm çeken ve alkışlanacak reytingler alan bir sunucu olarak daha güzel uğurlanabilirdim...

Şükür iyiyim. Bana sunuculuk anlamında çok şey kattığı kesin. Her zamanki gibi enerjim enerjiniz olsun, hasta yatağında yatanlara da burada okunacak dualar şifa olsun. Sizi seviyorum ve iyi olduğumu, hazırlandığımı bilin istiyorum.”


Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal