Gelin Takımı: Bekarlığa Veda Partisi Komedisi 18 Ekim'de Vizyona Girecek

Gelin Takımı, eşsiz bir arkadaşlık hikayesini keşfe çıkıyor. Ecem Erkek ve diğer oyuncuların yorumlarıyla 18 Ekim'de sinemalarda!

16.10.2024-23:14 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-23:14) Gelin Takımı: Bekarlığa Veda Partisi Komedisi 18 Ekim'de Vizyona Girecek

Gelin Takımı Filmi 18 Ekim'de Sinema Severlerle Buluşuyor

Yönetmen Doğa Can Anafarta'nın imzasını taşıyan Gelin Takımı, Türkiye'nin dört bir yanındaki sinemalarda 18 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. Film, bekarlığa veda partisini kutlayan tatlı bir kız grubunun hikayesini anlatıyor.

Ecem Erkek: Arkadaşlık Hikayesi

Filmin başrol oyuncularından Ecem Erkek, Berrin karakterine hayat veriyor. Erkek, filmle ilgili olarak, "Bu film gerçekten çok güzel bir arkadaşlık hikayesini anlatıyor. Arzum, o kadar sahip olmak istediğim bir arkadaş grubuna sahip olmaktı." dedi.

Ali Yoğurtçuoğlu: Eğlenceli Bir Çekim Süreci

Filmde yer alan Ali Yoğurtçuoğlu, canlandırdığı güvenilmez karakterle ilgili, "Çekim süreci oldukça eğlenceliydi. Bu filmin izleyicilerde nasıl yankı bulacağını merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ayşenil Şamlıoğlu: Eğlenceli Bir Anne

Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, filmdeki rolüyle ilgili, "Benim karakterim deli dolu ve enerjik bir kadın. Oynamaktan çok keyif aldım. Umarım izleyici de bu keyfi alır." şeklinde konuştu.

Doğan Bayraktar: Yüksek Enerjili Bir Film

Damat karakterini canlandıran Doğan Bayraktar, filmdeki yüksek enerjiden bahsederek, "İzleyiciler bu filmle oldukça eğlenecek. Ülkece eğlenmeye ihtiyacımız var ve bu film bunu sağlayabilir." dedi.

Filmde Kimler Rol Alıyor?

Gelin Takımı, başrollerinde Mehmet Günsür, Seda Bakan, Nilperi Şahinkaya ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı, bekarlığa veda partisi yapan bir grup arkadaşın hikayesini ele alıyor. İzleyiciler, bu keyifli komediyle 18 Ekim’de buluşacak.

Gelin Takımı flminin oyuncularından Ali Yoğurtçuoğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Gelin Takımı flminin oyuncularından Ali Yoğurtçuoğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal